Nacafa Medussa balık kokusu oceanda daha yoğun geliyor. Möllers aldık oğluma kokusu fazla değil rahat içiyor oceanı denerken zor yutmuştu
defnesmam42 denizalismom merhaba gören herkes cevap verebilir çok mutlu olurum🙏🌺 ben bir ay sonra balık sezonunu acarim gibi geliyor büyük ölçüde balık yedirmek hwdefim yemezse direk balık yağına başlıcam. Fakat balık yiyemedik çocuğa takviye vermek gerekir mi hafta da iki kere yiyeceğini düşünmüyorum açıkçası ama elimden geldiğince her hafta yedirmeye çalışacağım yine de vermem gerekir mi
Sevdeasel Kdm sorvagen hangi formunda sitikolin var acaba ? Tablette var diye biliyorumda şuruplarında görmedim yardımcı olurmusunuz
elfefe Sevdeasel ben şurubunu aldım onunda içinde var üstünde yazıyor .. kızımda dikkat dağınıklığı var diye almıştım ben
Kdm Sevdeasel şurubunda da var . Kutusuna baktığınızda stikolin diye yazıyor görürsünüz . Ben başka bi marka kullanmıştım vitanature du sanırım dha sı möllersten de fazlaydı ama oğluma möllers gibi fayda etmedi
fza Ocean markasını kesinlikle tavsiye ederim. Balık yağı, B12, D vitamini suzenli kullanıyoruz. İcerisinde zeytin yağı var.
minikadam22 denizalismom ben möllers kullanıyorum şuana kadar bi değişim göremedim ama bi değişiklik olsun diye kullanmıyorum zaten
tgcyi Gul-42 kokuyor mu bebeginiz tuketiyor mu acaba arkadasim sakin alma kokuyo icmiyo bebekler dedi de kararsiz kaldim🥹
Gul-42 tgcyi meyvelı zaten eve tabı yağsı kokusu var ama benım oglum 4 yasında bebekler ıcermı bılmıyorum 2 yasından sonra verılıyor😃
buseselvi denizalismom doktorumuz önerisi ile 15 aylıkken haftada iki gün balık yemiyorsa başlayın dediği için you plus kids omega 3 limon aromalı olanını kullanıyoruz günde 5 ml olacak şekilde yazın ara verdik şimdi devam ediyorum
meeerve denizalismom wellcare kullanıyorum doktorum böyle ürünlerin değiştirilerek kullanılması gerektiğini söyledi daha sonra möllers alacağım