Denizkiziyiz Ben Möllers aldım limonlu olanı onu oğlum severek içemedi sanırım ağır geldi . İçmedi bende zorlamadım , şimdi ocean ballı portakallı olandan aldık onu severek içiyoruz. 2 günde bir tatlı kaşığı veriyorum bende.
Gul-42 tgcyi meyvelı zaten eve tabı yağsı kokusu var ama benım oglum 4 yasında bebekler ıcermı bılmıyorum 2 yasından sonra verılıyor😃
Kdm Sevdeasel şurubunda da var . Kutusuna baktığınızda stikolin diye yazıyor görürsünüz . Ben başka bi marka kullanmıştım vitanature du sanırım dha sı möllersten de fazlaydı ama oğluma möllers gibi fayda etmedi
Ayshenn denizalismom Bizim doktor erkek cocuklara balık yağı önermiyorum söyledi. Erkeklerde kadın hormonları üretiyormuş. Ondan sonra korkdum valla bir yılı aşkındır kullanmıyoruz
Tangrampuzzle Kdm instagramda bir doktor takviye sitikolin öneriyordu. Neden istemediniz bende henüz araştırmadım öğrenmek isterim
Kdm Tangrampuzzle oğlum 2.5 yaşında dikkat eksikliği sorunumuz yok o yüzden stikolin vermeye ihtiyaç duymadım . Dikkat eksikliği gibi bi sorunu olsaydı kullanırdım tabiki .
AlpSol Tangrampuzzle küçük boyutta olanını almıştık Ve küçük oğluma yaz kış hep veriyorum , abilerine okul başlayınca yeni aldım
kaandurumoms denizalismom 1 yaşından beri möllers kullanıyorum limonlu olanın içeriğindeki değerler daha yüksek 💫
duruislife Balık yağı iştah açıp kilo almasına katkıda bulunur mu? Bende başlamak istiyorum kızıma. 14 aylık 8.5kg..
ftmylm denizalismom oğlum beş yaşında doktora gittik kendimde bu konu ile ilgili rahatsızdım çünkü çok nadir balık yeriz doktor haftada iki yemek lazım çocuklar için çok önemli dedi ocean yazdı başladık bu hafta içiyor oğlum doktor günaşırı vereceksin dedi
UrbanMom denizalismom ben araştırdım en iyisi möllers cikti doktoruma sordum evet en iyisi o dedi bende onu kullanıyorum oğluma.