Kitsu hazal3421 bulursam video atarım çok gördüm vajinal sağlık için diyorlar da uzun uzun tıbbi açıklamasını bilmiyorum. En azından belirli süre giymeyin diyorlar
ummukerem hazal3421 hava alsın oradaki flora sağlığı için sıkıştırmadan bazı geceler öyle uyuyun diyolar
EsilaMiracAyazEren_Moms hazal3421 ayy ben hayatta rahat edemem, kendimi yoksun hissederim kullanmadığum zaman yatarken de çıkarmıyorum. Açıkçası yorumlara çok şaşırdım kimse takmıyormuş resmen 😂😂😂
hazal3421 EsilaMiracAyazEren_Moms bende çok şaşırdım resmen kimse kullanmıyomuş ve bence en iyisini yapıyolar
aptallarsizii hazal3421 no no no sütyensiz duramam valla evde de giyerim nadiren evde sütyensiz dolaşırım çok çok nadiren ben sütyen kadınıyım😂😂
EsilaMiracAyazEren_Moms hazal3421 kendimi rahat hissedebilecek olsam sağlık açısından bende kullanmazdım. Bi gün deneyeyim dedim ama yok, bana göre değil hiç rahat hissedemedim
Yusufagahinannesi hazal3421 zaten emzirme süreci hariç gögsüm yok diyebilirim evde değil bazen dışarda bile takmadığım oluyor çok bol giyinince😂
pozitifzey hazal3421 ben evde hıc kullanmam küçükler zaten öyle büyüme olmadı hıc zaten evde kullananlarıda anlamıyorum tercih meselesi tabi evden özgürlük lazım
daenerystargaryen hazal3421 Neredeyse 4 senedir evde sütyen takmıyorum. Öncesinde sütyeni sadece değiştirirken çıkarırdım. Şu an dünya varmış diyorum. İlk günler çok rahatsız ediyor ama bir kez bırakınca dışarıda bile takmak istemiyorsunuz. Eziyet geliyor.
Serife00 hazal3421 evde takmıyorum bana kalsa dışarda da takmayacağım ama meme beden ölçüm büyük muhafaza edemeyeceğim için mecbur kullanıyorum.
cokbilmismom hazal3421 ben kendimi bildim bileli evde sütyen takmam. Sütyen benim için nefrettttt dışarı çıkarken de bu son zamanlarda popüler olan sütyenleri takiyorum desteksiz telsiz en rahat edebileceğim şekilde
esraalic hazal3421 dogurdugumdan beri kullanmıyorum 😂 emzirme sütyeni fln aldım ama en iyisi atlet valla. Sütyen kullanınca rahat edemiyorum emziremiyorum o yüzden takmıyorum bende emzirmeyi kesene kadar en azından