morbulutlu Benim siemens Aşırı memnunum ne küçülme ne nemli çıkartma olmadı Ayarını ayarladıktan sonra sorun yok Birçok programı var araştırmanızı öneririm
defnevedoruk morbulutlu hangi modeli? Benimkide siemens eşimle benim kıyafetlerde sorun yok ama çocuklarınki küçülüyor ya
zarifhanim mamaisqueen Hoover H-DRY 500 olan modelin 11 kg olan kurutma makinesini kullanıyorum. O kadar memnunum ki. 2 saatte kurutuyor. Uygulamasında 42 program mevcut ama bir tanesi her işimi görmeye yetiyor. O sebeple hoover öneririm.
ygtzynp mamaisqueen görseldeki 10 kiloluk hoover ı kullanıyorum 10 gün oldu hiç çekme vs olmadı çıkan toza şaşırıyorum inanın ki herşey mis gibi yumuşacık çıkıyor 😂😂 1 günde teslim edildi ertesi gün kurulumu yapıldı. Telefon uygulaması üstünde ekstra programları da var
mamaisqueen ygtzynp annemde de hoover var o da memnun kurutma makinesi büyük rahatlık gerçekten ya evin tozu kiri bile azalıyor
ygtzynp mamaisqueen kesinlikle öyle bahçe katındayım bişe çırpamıyorum yıkanıyordu ama olan tozu üstünde kalıyordu gene şimdi nası güzel 😂
defnevedoruk morbulutlu hangi ayarda kurutuyorsun çocuk kıyafetlerini, aynıymış benimki sadece 10kg tek farkı🌸🥰