Asporceee Cnprtk bugün vurulduk aşımızı bacaktan yapıldı ateş yapmadı ama bütün gün çok keyifsizdi hala uyumadı sürekli ağlıyor. İki aydaki aşı yapmadıysa buda yapmiyormus sağlık ocağındaki ebemiz öyle söylemişti dediğide oldu ama çok huzursuz 😔
Blmmss Cnprtk ewet yapıyor huy olarak da cok değişiyo bebekler maalesef benim oğlum 4 ay aşısından sonra çok değişti huy olarak uyku düzeni felan vs.. tabii her cocuk ayni degil
Asporceee SeleNehir aşı yapıldıktan iki saat sonra ateş yükselmezse bir daha yukselmiyormus ebemiz öyle dedi bize ama benim oğlumun ateşi şuan yok beklemelimiyim acaba 😒
SeleNehir Asporceee benimde bebeğim de aynı huzursuzluk vardı sürekli ağladı şuan zor uyuttum ateşi de gündüz vurulduktan sonra değil akşam 8 gibi biraz arttı çok yükselmez sanırım diye umuyorum ama içim rahat etmiyor ara ara kalkıp bakıyorum
Cnprtk Asporceee bana 2. Ayda 2 saat sonra ateş düşürücü fitil at demişti atmıştm acaba şimdi de öle mi yapsam
Blmmss Asporceee benim oğlum 2 ayda anca duzene girdi umarim kisa surede siizn bebeginizde düzelir 4 ay aşısı agir bir aşı diye biliyorum ben
Asporceee Blmmss hadi ya 😔 Alışkın değilim ben oğlumun ağlamasına çok yadırgadım inşallah uzun sürmez hayırlısı
maaersan Tetenos aşısı olduğu için yapabilir. Bizde yapmamıştı. Çocuğun bünyesiyle de alakalı biraz. Çok endişelenirsen Aşıya giderken evden çıkmadan bir çay kaşığı ağrı kesici verebilirsin
Asporceee maaersan ağrı kesici yokki evde ateş düşürücü var sadece calpol ateşi olmaodgi için vermedim
Asporceee SeleNehir inşallah geçicidir yarına düzelir bebislerimiz şimdi uyudu ama benimde içim rahat değil 😔
Asporceee SeleNehir birde acemi anne olarak soruyorum ateşi alından mi bakıyorsunuz koltuk altındanmi
maaersan Asporceee canım o hem ağrı kesici hem ateş düşürücü hiç durma ver istersen reçetesini oku göreceksin boşa çocuğu yorma bence ver rahatlasın calpol
Asporceee maaersan 4 aydır hiç vermedim ya canım bilgim yok o yüzden şuan zar zor uyuttum versem mi ne yapsam bilemedim
SeleNehir Asporceee canım hem alnından ölçüyorum temassız var hemde koltuk altından bakıyorum normal bildiğimiz dereceyle biraz takıntılıyım güvenmiyorum açıkçası ateşi düştü bizimkinin yoktu gece boyu takip ettim
maaersan Asporceee ver tabiki yani yanlış anlamayın da yazık günah çok huysuz diyosun calpol rahatlatır