Asporceee maaersan ağrı kesici yokki evde ateş düşürücü var sadece calpol ateşi olmaodgi için vermedim
maaersan Asporceee canım o hem ağrı kesici hem ateş düşürücü hiç durma ver istersen reçetesini oku göreceksin boşa çocuğu yorma bence ver rahatlasın calpol
Asporceee SeleNehir inşallah geçicidir yarına düzelir bebislerimiz şimdi uyudu ama benimde içim rahat değil 😔
Asporceee maaersan 4 aydır hiç vermedim ya canım bilgim yok o yüzden şuan zar zor uyuttum versem mi ne yapsam bilemedim
Asporceee SeleNehir birde acemi anne olarak soruyorum ateşi alından mi bakıyorsunuz koltuk altındanmi
SeleNehir Asporceee canım hem alnından ölçüyorum temassız var hemde koltuk altından bakıyorum normal bildiğimiz dereceyle biraz takıntılıyım güvenmiyorum açıkçası ateşi düştü bizimkinin yoktu gece boyu takip ettim
maaersan Asporceee ver tabiki yani yanlış anlamayın da yazık günah çok huysuz diyosun calpol rahatlatır
Cnprtk Asporceee bana 2. Ayda 2 saat sonra ateş düşürücü fitil at demişti atmıştm acaba şimdi de öle mi yapsam
barbarosunannesi Cnprtk 39 u gormustuk bacakları cok agrıdı kastı kendini iki gün sürdü .sürekli yattı uyudu birşey yemedi .kiminde olmuyormuş umarım güzel atlatırsınız