MamaUygarVibes sessi ay bir ara ne zaman Boyner’e gitsem hep aynı kadin bana bu parfümü satmaya çalışıyordu. Sanırım satış üzerinden kendide komisyon alacaktı kokusuda güzeldi ama yani kadin aşırı ısrar edince bir soğumuştum 😂
sessi MamaUygarVibes evet maalesef hep satıcılar böyle bende onların bu görgüsüzlüğünden ötürü sinir oluyorum ama parfüm çok güzel bir ara ara vermiştim almadım gelinliğimi açtım bir bıçuk yıl sonra hala kokusu üzerindeydi şok olmuştum ❤️
Fikk SHISEIDO ZEN 2019 dan beri severek kullanıyorum he tabi dp orjinal değil ama olsundu ben böylede mutluyum 🤣 s8 kodu ( hava alanında beğenmiştik koku aynısı )
aylinnu Joe malone dark amber ve davidoff cool water ikiside hafif kokular bunlarıda bayadır kullanmıyorum gerçi çünkü çok kokulara bağımlı kalamam baş ağrısı yapar
Yusufagahinannesi Merve son zamanlarda herkes böyle kokuyor. Kız kardeşimin parfümü ama artık sıkılmaya başladım çok popülerleşti herkes aynı kokuyor öyle olunca ben sıkılıyorum
Yusufagahinannesi binnur37 ben bunu çok severek aldım hamileydim o an zevkim değişikti heralde çok az sıktım şişe öylece duruyor şuan burnuma çok ağır geliyor bir sürü para verdim hamileyken almakla hata etmişim🥲
Yusufagahinannesi binnur37 duruyor ya sevemedim bi türlü doğumdan sonra inan 10da 1ini bile kullanamadım 🥲 burbery london dream yeni favorim kesinlikle ba yıl dım
Yusufagahinannesi Yıllardır sürekli parfüm değiştiririm imza parfümüm hiç diyemedim tam aklımdaki kokuyu bulamadım diyordum ama yakın zamanda bunu aldım çok çok beğendim sanırım bundan devam ederim. Genel olarak ağır koku sevmem.
Nacafa sadeceannem ya mesela yıkandığında da kıyafette kalan kokular oluyor ben onları sevmiyorum. Kalıcılığı iyi bana göre
sessi karpuz_ hafif çiçeksi yaz kokusu ama bence bi tık basit 😊estee lauderın makyaj ürünleri mükemmel krem ve serumlar harika parfümlerini çok beğenmiyorum ben 😊