Kitsu suhedaaaaa ay evet imza koku dedikleri bu aslında diğer bütün parfümlerin berbat durması yada uçması dışında bir sorunum yok 😳😂
suhedaaaaa Kitsu Bi de şey derler eğer sıktığınız parfüm kokusu size gelmiyorsa teninizle uyumludur diye. Sence doğru mu? Yani alıyor musun kokusunu? ben hafif kokular sıkarsam almıyorum ama parfüm mü çabuk uçuyor yoksa tenime mi oturuyor anlayamıyorum.
Kitsu suhedaaaaa yok almıyorum sıktığımı unutuyorum hatta bana gelip sorunca aklıma geliyor. Çok az koku dışında hiçbir kokuyu tutmaz tenim işte şampuan kokusu falan da dahil
26merve26 altay2123 ay bu kokuyu en son 12 yıl önce kullanmıştım yurt dışından getirmişti babam ah güzel bi koku yine alasım geldi resmen şişeyi falan atmıştım aklımada gelmiyor hiç adı falan görünce göz yaşım pıt oldu resmen 🥲
dygkkn hira0502 Tam bir sonbahar kış kokusu. Teninize de uyarsa kokusu asla vazgeçemeyeceğinize eminim. Her tene gitmiyor çünkü kokusu. Ben aşk yaşıyordum resmen sıktığım zaman. 3 seneye yakın kullandım. Kış parfümlerinin arasında tek geçerim.
Kizilciksurubu SheDoesntCare Yves Rocher - Comme une evidence Senelerdir kullanıyorum, harika bir parfüm.
coldplayy SheDoesntCare Gucci flora gorgeous gardenia favori kokum🥰 Parfüm sıkmayı unutup havaalanında testerları denerken bulduğum koku ve artık vazgeçilmezim🌻
NaimeYilmaz hira0502 Ben bilmiyorum hiç koku alamıyorum :)) Etrafımca onaylanmış kokuları kullanıyorum. Ama yazar açıklamasında.
MamaUygarVibes sessi ay bir ara ne zaman Boyner’e gitsem hep aynı kadin bana bu parfümü satmaya çalışıyordu. Sanırım satış üzerinden kendide komisyon alacaktı kokusuda güzeldi ama yani kadin aşırı ısrar edince bir soğumuştum 😂
asilsmom_ SheDoesntCare ya ben de Black opium alacağım daha 2 gun once yine denedim ama 3 black var kararsız kaldim