buketadenatalay SheDoesntCare ayy kesinlikle armani si passion kırmızı şişe olan 😍😍 kışın en en sevdiğim koku bu kocam deliriyor bunu sıktığımda 🫠🫠🫠🙈🙈 yazın ise idole aura 🫠🫠 çok çok iyilerr benim tenime en çok yakışan iki koku 😍 misss 😍😍🫠🫠🫠
yagmurkokusu_ victoria secrettan rush midnight velvet pure kullanıyorum. Günlük dışarı çıkacağımda parfüm kullanıyorum normalde asla parfüm sevmeyen ben son zamanlarda koku bağımlısı oldum 😀
momofdefne27 SheDoesntCare Benim tam olarak imza bir kokum yok. Severek kullandığım parfümleri yazayım 🙈 • Chanel - Chance • Thierry Mugler - Alien • Gucci - Rush • Dior - Hypnotic Posion • Ysl - Black Opium • Lancome - La Vie Est Belle • Estee Lauder - Bronze Goddess
NaimeYilmaz hira0502 Ben bilmiyorum hiç koku alamıyorum :)) Etrafımca onaylanmış kokuları kullanıyorum. Ama yazar açıklamasında.
sessi MamaUygarVibes evet maalesef hep satıcılar böyle bende onların bu görgüsüzlüğünden ötürü sinir oluyorum ama parfüm çok güzel bir ara ara vermiştim almadım gelinliğimi açtım bir bıçuk yıl sonra hala kokusu üzerindeydi şok olmuştum ❤️
MamaUygarVibes sessi ciddi misinn bayılıyorum kalıcı kokulara bendede lancome la vie est belle var o da aşırı kalıcı bir koku 😍
sessi karpuz_ hafif çiçeksi yaz kokusu ama bence bi tık basit 😊estee lauderın makyaj ürünleri mükemmel krem ve serumlar harika parfümlerini çok beğenmiyorum ben 😊
sessi MamaUygarVibes hiç denemedim bakarım ama sizin tavsiye ettiğiniz legolarda vardı oğlum çok sevdi bu ara ❤️😊
Nacafa sadeceannem ya mesela yıkandığında da kıyafette kalan kokular oluyor ben onları sevmiyorum. Kalıcılığı iyi bana göre