talhamamy Dedektifgadget vala öyle en pahalı gelinliğim yani nişanlığımı bile zamanında 250 TL’ye alıştım😃
Yusufagahinannesi Sadeturkkahvesi manc yerli marka zaten direkt türkiye pazarında tercih ediliyor bende çok severim bakacağım🩷
Yusufagahinannesi Sadeturkkahvesi Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl aşağıya ekledim
CuteBadesMama Yusufagahinannesi çantalarda genelde aradığım tarz bu attıklarım gibidir. Vintage çantalar üretiyorsanız günümüzle eskiyi harmanlayabilirsiniz. Patchwork tarzı eklemeler yapabilirsiniz. Ya da deri çantalara kuş figürleri, çiçek figürleri ekleyebilirsiniz. Çantada en büyük sıkıntı pek çok güzel modelin artık fermuarsız üretilmesi. Hiç sevemiyorum. Birde püsküllü çanta modelleri çok hoşuma gider. Örnek olarak yine var paylaştıklarımda. Umarım ilham olur 🌸
Yusufagahinannesi CuteBadesMama çok teşekkür ederim özellikle fermuar konusunda çok haklısınız. Özellikle d logolu çanta nereden hangi marka çok beğendim diğer modellerine de bakmak istiyorum. Ve diğerleri de sayfalarına göz atmak istiyorum 🩷
CuteBadesMama Yusufagahinannesi çantalar Zara ve Pull&Bear. Postu görünce ikisi içerisinde gezindim, fikir amaçlı paylaşmak adına. Ürettiğiniz tarzda çanta örnekleride var. Seçenekleri çoğalmış.
CuteBadesMama Yusufagahinannesi bu çantayı soruyorsanız tarzı tam olarak vintage. Renkleri, kalın çift kemerli, çantanın küt oluşu. Güzel bir çanta ama bana kızmayın, herhangi bir yerde bulunabilir bir model sanki. Bu benim fikrim tabi 🙏🏻 Yusufagahinannesi
Yusufagahinannesi CuteBadesMama çok teşekkür ederim benim amacım zaten herkesin fikrini almak🩷 ilginiz cevaplarınzı için çok teşekkür ederim