Yusufagahinannesi Ballilokmam11 ay çok teşekkür ederim benim marka algıma çok uyuyor tek tek bakacağım tüm modellerine. Hiç duymamıştım çok teşekkür ederim 🩷🌷 Yurtdışında mı yaşıyorsunuz acaba Türkiyede hiç duymadım çünkü
Ballilokmam11 Yusufagahinannesi evet ingilteredeyim buranın markası diye biliyorum sağlam kullanışlı bir marka 👌
talhamamy Yusufagahinannesi ben zincirli çantaları severim daha sade düz renkler tercihim olur büyük kol çantaları da günlük güzel duruyor
Cocolingo Yusufagahinannesi bence güzel ama biraz bohem gibi böyle efil efil elbiselerle hayal ettim üretecekseniz başka renk seçenekleride tutar bence acı kahve falan olabilir
Yusufagahinannesi Sadeturkkahvesi giyim olarak ben de sizin gibiyim ama çanta konusunda bu tarz çantaları çok seviyorum😅
Sadeturkkahvesi Yusufagahinannesi vinttage ceketler giyip havuç pantolon altına böyle daha eskitlmiş ayakkabılar falan yada keten takımlarla gider Benim gibi giyiniyosan no. Klasik parçalar al bnm attığım tarz
Yusufagahinannesi Sadeturkkahvesi kesinlikle sizle aynı fikirdeyim. Ama benim amacım herkeste olan bir çantadansa böyle farklı zevklere sahip kişilere hitap etmek
Yusufagahinannesi Ballilokmam11 başka varsa fikriniz hepsine severek bakmak isterim bu markaya bayıldım
Yusufagahinannesi Ballilokmam11 Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl yukarda ekledim
Hazom Yusufagahinannesi ben bir kaç tane mango dan beğenmiştim ama şu an izinde olduğum için almadım görsel atayım 🥲
Yusufagahinannesi talhamamy ellerinize sağlık monogram olan çok güzel mesela bende kendi markam için bir monogram desen yaptırmak istiyorum mutlaka