Yusufagahinannesi CuteBadesMama çok teşekkür ederim benim amacım zaten herkesin fikrini almak🩷 ilginiz cevaplarınzı için çok teşekkür ederim
defnevedoruk Yusufagahinannesi çok zor kombinlenşr bence😀 ben genelde tek renk çantalar tercih ediyorum ☘️
Yusufagahinannesi Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl
Yusufagahinannesi @CuteBadesMama Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl
CuteBadesMama Yusufagahinannesi model olarak şık bir çanta, küçük çantalarda bakacağım kısım askısının omzumda gevşek durup durmaması olur.
Yusufagahinannesi goldengate Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl yukarda ekledim
Yusufagahinannesi Sadeturkkahvesi Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl aşağıya ekledim
Yusufagahinannesi Ballilokmam11 Kahverengi olan hem kısa hem uzun kullanılabiliyor ekstra uzatmak için kemeri var. Diğeride silindir tarzda sizce bu modeller nasıl yukarda ekledim