Mesa33 Seyrif doktora sordum canım. Kullan dedi. Artık colex çok üretilmiyormuş. Aynı dedi. Rahatladım. Çünkü dün vermiştim. Yanlış bişe verdim diye içim içimi yiyordu. Hatta üretim yerini arayıp yetkiliyle görüştüm. O da uygun ddi anlattı uzun uzun. Bitkisel dedi. Devam edeceğim buna
Begum64 Mesa33 doktorunuz size yanlış bilgi vermiş colex şurup üretiliyor. Nurse Harvey's şurup olarak gecen bir gaz ilacı vardı o katkı içeriyordu. Onu katkısız hale getirip colex adıyla üretmeye başladılar.
Seyrif Mesa33 canım ben de öyle biliyorum ama 5 ay gaz sancısıyla uğraşmış biri olarak biogaia sapsinlex nure harveys içeriğine bakmadan kullandım sonuçta hepsi bebekler için üretiliyor gönül rahatlığıyla kullan🤗Ama emziriyosan gaz için sen sabah akşam kimyon suyu için bazen sürekli ağlardı gazdan doktora danışıp spasm panalgine fitil kullanıyoduk.Tabi en büyük çare zaman..🤗
Mesa33 Seyrif çok gazlı değil ama bazı günler ağlama krizine giriyor resmen canım. Zaman çabuk geçse de bitse😔
Sidarrrr Seyrif bi şey sorabilir miyim biz mi içiyoruz şurubunu yoksa bebeğemi içiriyoruz 25 gün önce doğum yaptım şurubu bugün aldırdım fakat eczacı bilgi vermemişti ve ne kadar verilmeli
muhendisanne_ Hilal_154 peki dolapta saklanirsa bebege soguk olarak vermek zararli olmaz mi hasta etmez mi?
Hilal_154 muhendisanne_ ben vermeden bir saat önce çıkarıp siringasina çekiyorum, normal ısıya geldiğinde veriyorum, ayrıca tek olarak tadını çok beğenmiyor bebeğim, kaynamış ilimis su ile birlikte veriyorum(bir şu bir şurup şeklinde) 🤗
FG-oykumina Mesa33 benimkinde de yok bide kullanımında günde iki kere 20 damla diyor ama sanki çok geldi anlamdım