deletedmom1234 Mesa33 dktrunuza ulaşmazmısınız Bi sorup ana göre ilacı değiştrseniz zaten özel satılan bir ilaç içerisndede şiringa oluyor onunla 2.5 ml verrsin canım Bn oşklde veryrm dm 50 gnlkken ama eczacıda söyler muhtemelen
Mesa33 Seyrif doktora sordum canım. Kullan dedi. Artık colex çok üretilmiyormuş. Aynı dedi. Rahatladım. Çünkü dün vermiştim. Yanlış bişe verdim diye içim içimi yiyordu. Hatta üretim yerini arayıp yetkiliyle görüştüm. O da uygun ddi anlattı uzun uzun. Bitkisel dedi. Devam edeceğim buna
Begum64 Mesa33 doktorunuz size yanlış bilgi vermiş colex şurup üretiliyor. Nurse Harvey's şurup olarak gecen bir gaz ilacı vardı o katkı içeriyordu. Onu katkısız hale getirip colex adıyla üretmeye başladılar.
Seyrif Mesa33 canım ben de öyle biliyorum ama 5 ay gaz sancısıyla uğraşmış biri olarak biogaia sapsinlex nure harveys içeriğine bakmadan kullandım sonuçta hepsi bebekler için üretiliyor gönül rahatlığıyla kullan🤗Ama emziriyosan gaz için sen sabah akşam kimyon suyu için bazen sürekli ağlardı gazdan doktora danışıp spasm panalgine fitil kullanıyoduk.Tabi en büyük çare zaman..🤗
Mesa33 Seyrif çok gazlı değil ama bazı günler ağlama krizine giriyor resmen canım. Zaman çabuk geçse de bitse😔
Sidarrrr Seyrif bi şey sorabilir miyim biz mi içiyoruz şurubunu yoksa bebeğemi içiriyoruz 25 gün önce doğum yaptım şurubu bugün aldırdım fakat eczacı bilgi vermemişti ve ne kadar verilmeli
muhendisanne_ Hilal_154 peki dolapta saklanirsa bebege soguk olarak vermek zararli olmaz mi hasta etmez mi?
Hilal_154 muhendisanne_ ben vermeden bir saat önce çıkarıp siringasina çekiyorum, normal ısıya geldiğinde veriyorum, ayrıca tek olarak tadını çok beğenmiyor bebeğim, kaynamış ilimis su ile birlikte veriyorum(bir şu bir şurup şeklinde) 🤗