Yagmursonrasitoprakkokusu busraaa1c sağlık ocağında bi ara ücretsiz verilen microgynon vardı. Ben ondan alıyorum eczaneye gidip
Yagmursonrasitoprakkokusu busraaa1c emzirirken cerazette kullandım, onu da eczaneden direkt alabilirsiniz
hveme busraaa1c adetiniz haricinde de başlayabilirsiniz sadece ilk 1 hafta koruyuculuğu olmaz demişti bana eczacı ama ben ne olur ne olmaz ilk 1 ay korundum
banu32 busraaa1c benim arkadaşım kullanırken kalbine tetikledi hastalık yaptı. Bırak dedi doktor bence başka yol bulun kullanmayın.
busraaa1c banu32 hangi yöntem mesela 😵💫spiral kayar anlamam diye taktırmak istemiyorum prezervatif ile tek yöntem devam etmek istemiyorum çift yöntem uygulamak istiyorum 2 evladım var çünkü
serife2 busraaa1c ben pcos icin kullanmistim doktor vermisti dienille cok etkili suan emziriyorum yoksa yine onu alirdim ama doktora gidip al kafana gore alma derim
dilekma buseie bende doğumdan 40 gün sonra kontrole gittiğimde cerazette verdi 5 aydan beri kullanıyorum hiç ara vermeden çünkü adet olamadığım bu normalmi onu da bilmiyorum
busraaa1c dilekma emzirirken adet olması geçikiyo benim ilk oğlumda 15 ay adet olmadım2. Oğlumda 8 ay sonunda ilk adetimi oldum ilaçta geçiktiriyomuş okuduğum kadarıyla bi müddet
Alparslanmom__ dilekma Doğal bence bende hemen adet olmamıştım daha sonraki aylarda oldum ve düzensiz hap kullandığımız için
kutka busraaa1c emzirirken 2 tane var cerazette ve zylnda ben cerezatte de çok düzensiz adet oluyordum. Zylnda düzene soktu ikisinden birbirini kullanabilirsiniz
esraalic busraaa1c evet adetinin ilk günü başla dedi doktor ara kanama yapabilir dedi zaten 4 gün oldu yeni kullanmaya başladım şu an için gayet iyi gidiyor