Cylnmiray Gamzelikiz_34 çook teşekkür ederim canimbenim (amin )tüm sevenleri ayrmasn insllh 😍 gerçek aşkı dibine kadar yaşadım ve yaşattığımı düşünüyorum hani şu dizlerinin bağı çözülen cinsten 🫶😍 çok şükür bin şükür 8 seneyi devirdik 😂😂
Gamzelikiz_34 Cylnmiray hay maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin Rabbim yavrularınla eşinle mutlulukla canım benim🥰🩷🫠💞🥹
bisenakillisinzaten Gamzelikiz_34 hayatımı bı yandan bok edip bı yandan nasıl bu kadar guzellestirebiliyorsun
minikmisimben Gamzelikiz_34 amin 💕 ilk zamanlar böyle değildi ama değişti hakkını yemeyeyim iyi anlamda
LezizeNine Gamzelikiz_34 kuzum benim Allah razı olsun 😍🥰 cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah 😍 ben farklı ülkede onlar türkiyede yaşıyor ama yine de kaynanamın fitnelikleri sinir bozucu kilometrelerce uzakta olmama rağmen ordan sinir bozucu oluyorlar 😂
Gamzelikiz_34 LezizeNine vallahi benimkisi köyde yaşıyor benim eşim aramazlar sormazlar eşime iletişim geçmezler eşim de hiçsaydı o yandan rahat
binnur37 Gamzelikiz_34 Sen bakma üzüldüğüme , onca emeğin boşa çıkması koyuyor. Yoksa bir sigara yakılacak adam değilsin..
cemre18 3 metrelik kuyuya düşmüşüm 2 metrelik ip sarkıtmışsın varsın desem yoksun, yoksun desem varsın. .