Mdjdj53839 Gamzelikiz_34 seni karşıma çıkaran hayata lanet olsun seni tanıdığım güne lanet olsun beni kandırdığın gibi kandırılirsin insaAllah beni kullandığın gibi kullanırlar seni insaAllah
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Gamzelikiz_34 amin özlemim aminn🥹🫶🏻 rabbim sizide bizide biran önce kavuştursun🤲🏻🩷
esay22 Gamzelikiz_34 Deki bi kız vardı yaktım yıktım sustu öyle biri değil dediğim günlerden utanıyorum ben yaşatığın acıyla dünyaya sığamadım sen benim ahım la mezara sığamicaksın
mineksu Gamzelikiz_34 Nemsin be? Sevgili, dost, yar, arkadaş… Hepsi. En çok da , en ilk de Leyla’sın bana. Bir umudum, dünya gözüm, dikili ağacımsın. Birbirimize söyleriz Ahmet Arif in bu şiirini❤️Allah ım herkesi mutlu etsin 🙏🏼
birerkekbirkizannesii Gamzelikiz_34 çoraplarını bı daha yere atarsan azına s*çarım burdan kocama duyurulur bugunun notu bu oldu🤣
pozininanasi Gamzelikiz_34 kendi sesini dinlemekten beni duyamıyorsun kocacım o yüzden anlaşamıyoruz 😁
05012025 Gamzelikiz_34 Sen beni hiç sevmedin demiyorum. Belki bir sekilde sevdin… Ama sevginin içinde sayg1 yokty, şefkat yoktu, korumak yoktu. Sanaiyigelmeyen her anin acisini benden çıkardın.
esay22 Gamzelikiz_34 benim içimde ki ateş daha büyük ama Rabim herşeyden büyük elbet onun adaleti teceli edecektir sabirla bekliyorum