Esrareyhan Deletedmom_897 Benim de son günlerde en favori kurabiyem kavala kurabiyesi YouTubedeki tarif bana göre en iyisi 🤗
Deletedmom_897 simseklivekalpli teşekkür ediyorum 🌸 bir site daha önerildi ikisine de bakar yaparım inşallah 🌸
-Cedric- Smr29 “masmavi3 mutfakta” kanalı var Youtube da . O tarifle yapıyorum hep, komşum tadına bayıldı geçen gün bi tabak verdim, tekrar yapıcam hatta🌺
mobesebesir Alimenur0 olsa çok güzel olur vallahi. Normalde çok karışık şeyleri yemem ama bunda 3 4 tane malzeme olmasına rağmen tadı çok güzel
gizemokur Deletedmom_897 Bugün susamlı topları denedim çok güzel oldu çok da bereketli nefis yemek tariflerinde var tarifi denemenizi öneririm
Blackcloud Smr29 Bu tarifi deneyin birde isterseniz. Genelde sayfanın tariflerini beğeniyorler. Ben de yapmadım henüz.🥲 https://www.nefisyemektarifleri.com/mantar-kurabiye-tarifi/
newwmommy Browni kurabiye Dondurma kurabiyesi Un kurabiyesi Bu üçü favorim özellikle dondurma kurabiye hem basit hem buzluğa attığınızda uzun ömürlü olabilir
Deletedmom_897 hemsireemom Starbucks kurabiyesi yaptım gerçekten cok güzel oldu teşekkür ediyorum 🙈❣️