yaren8019 MKmoms24 artık bende öyle yapacağım hap + geri çekilme + prezervatif 22 aylık bebeğim var korkuyorum daha çok küçük tekrar hamile kalmak korkutuyor 😂
Dgrzglsnn_ yaren8019 13 aylık bebeğim var geri çekilme ve ilişki den kaçıyorum korkudan 😂😂 Eşim kullanmıyor prezervatif hapında saati felan çok önemliymiş iğne yaptırmayı düşünüyorum 3 aylık yaptıran varmı acebs
yaren8019 Dgrzglsnn_ benim de bebeğim 22 aylık oldu artık korktum başlıyorum hapa ama 3 aylık iğneyi düşünmedim değil kullanan var mı acaba
zeynepeslemdemir Dgrzglsnn_ Ben yaptırıyorum adet olmuyorum yaptıran varsa eğer genel olarak etkilerinden bahsedebilir mi bende öğrenmek istiyorum
rachelgreen_ YorgunAmaMutluAnne Elif0636 merhaba kilo alımı ve regl düzeni ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
asiyeakyol32 Elif0636 40 ım çıkmadı henüz çıktığında bende düşünüyorum ama elinize falan geliyormu hissediyormusunuz implantı
sonnenblume Elif0636 merhaba, yan etkileri vs oluyor diyorlar sizde oldu mu ? Kolay mıydı takılması? Anlatabilir misiniz ?
Dgrzglsnn_ yaren8019 Benim çevremde daha önce kullanan olmuş koruyor diyor ama başka kullanan fayda gören varmı bilmiyorum
tosbiksmoms yaren8019 hap+prezervatif nadir gericekilme oluyor. Saati saatine alıyorum hapida alarm kurdum.
mutlulukkkzamani Kirikkalp_ bende bu hapı kullanacam fiyatı da uygun acaba etkili mi bide emzirirken kullanılabiliyor muyuz
mamaisqueen YorgunAmaMutluAnne bende istiyorum ama çok korkuyorum hem kilo aldırıyor deniliyor hemde acımasından çekiniyorum ya acısı neye benziyor acaba damar yolu açma gibi falan mı