yaren8019 Arkadaşlar sizler nasıl korunuyorsunuz memnun olduğunuz korunma yöntemlerini yazar mısınız memnun olmadıklarınızı da yazın bir dertleşelim 😂💞
Dgrzglsnn_ yaren8019 13 aylık bebeğim var geri çekilme ve ilişki den kaçıyorum korkudan 😂😂 Eşim kullanmıyor prezervatif hapında saati felan çok önemliymiş iğne yaptırmayı düşünüyorum 3 aylık yaptıran varmı acebs
rachelgreen_ YorgunAmaMutluAnne Elif0636 merhaba kilo alımı ve regl düzeni ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
poyrazsena YorgunAmaMutluAnne bende implant taktırmak istiyorum hangi hastanede taktırdınız fiyatı falan nasıl uygun mu
YorgunAmaMutluAnne yaren8019 ufak bir sızlama yaşanıyor tabiki korunurluk 5 yıl dedi doktorum net olarak bilmiyorum
mamaisqueen YorgunAmaMutluAnne bende istiyorum ama çok korkuyorum hem kilo aldırıyor deniliyor hemde acımasından çekiniyorum ya acısı neye benziyor acaba damar yolu açma gibi falan mı
arzuapo MKmoms24 yahu şey off nasıl desem falan eşim ilk bir kaç dk prezervatifsiz yapior tabi sıvıyı falan kontrol edior yani birşey girdiği yok sonra prezervatif takioe kendimizden eminiz yine korkuyor insan ya
yaren8019 MKmoms24 artık bende öyle yapacağım hap + geri çekilme + prezervatif 22 aylık bebeğim var korkuyorum daha çok küçük tekrar hamile kalmak korkutuyor 😂
ertonunannesi23 Zeynepomer96 emzirıyır muydunuz ve adet düzensizliği olmıus muufı benimde bebeğim 3 aylık gecen ay adet oldum bu ay gecikti detayli yazar misiniz acaba 🥲
nesizade05 aysebb emzirirken kontrol hapı kullanılıyor mu bende başlamak istiyorum kadın doğuma mı gitmek gerekiyor
mlskgn aysebb bende cerazette kullanıyorum ancak adetimi kesti sizde böyle bir durum var mi hapi değiştirmeli miyim
aysebb nesizade05 Evet 2 tane marka var emzirirken kullanılan biri Zlynda işte. 40 kontrolümde tavsiye etmişti doktorum direk eczaneden alınıyor
ciiilem aysebb memnun musun herhangi bir yan etli yaptı mı bende emziriyorum sütün tadını değirtirir filan diye endişeleniyorum
ezooomom aysebb nasil kullaniyorsunuz bende yenindogum yaptim 40 im cikacak dah once normal kullaniyordum emzirirken nasil hangisi kullaniliyor bilmiyorum
okyanusum_ mlskgn bende emzirdiğim için bunu kullanıyordum bende de adet düzensizliği yaptı. Emzirmeyi bırakınca yazz kullanacağım bebekten önce onu kullanıyordum çok memnunumdum