Deryaumay tazecikanaaa çok normal hem hormonlar dhaa dengelenmedi hem de hala adet olamadiysaniz ondan oluyor.
senamomss tazecikanaaa vallahi bende dogmdan önce hiç terlemezdim 4 ay oldu dogum yapalı çok terliyorum ve kokuyor 😔
tahin tazecikanaaa benimde ilk zaman çoktu azalır gibi olsu yeniden başladı bu gece 3. Kere tişört değiştirdim, sabit yerler ense baş kökleri yani anlayamıyorum aşamıyorum zaten çocuğa yat kalk bölünüyor uykularım iyice çöp oldu
tkut tazecikanaaa ben çok terledim 2 doğumumda da kadın olmak çok zor gerçekten ya . Şimdi bir de ter kokusu çıktı roll-on surmesem yanima yanasilmaz🤭 Normal zamanda hiç böyle kokmazdim ben . Emzirme bitince geciyor diyorlar sabırla bekliyorum 🙂
OmerAsaf00 tazecikanaaa bnde normalde çok üşüyen biriyken artık sıcaktan bunaln dayanamayan biri halşne geldim. Her yerde sürekli sıcak deyip duruyorum
Atailknur tazecikanaaa ben gece pijamamı değiştiriyorum mecburen su gibi oluyor üstüm. Sizde değişin üstünüzde ter kurumasın.
re11 tazecikanaaa lohusalık bitene kadar oldu bende de en azından öyle kilolarımı verdim annem durmadan yat uyu dinlen terle diyordu bende ilk hafta hiç dinlemedim sonra geceleri aşırı terlemeyle uyanıyordum üstümü durmadan değişiyordum ve böyle böyle 20 kilo gitti
re11 tazecikanaaa tabi tabi vücut o kadar su atıyor ki kilo vermeniz çok normal harika bir şey yani 😂
nogger tazecikanaaa ayy olmaz mı aralık ayında doğum yaptım koca kış evde sütyenle dolaştım sadece o kadar çok sıcaklayıp terliyordum ki 3. Aydan sonra sıcaklamalar geçti ama terlemem geçmedi daha umarım geçer 🤷♀️
mutlulukkkzamani tazecikanaaa benm de öyle heleki akşam emizrme kalkınca direk su damlacıkları anlimda doluyor başımdan ter akıyor kardeşime bakıyorum ter yok bir bende var heleki emzirince
mavislerinannesi0 tazecikanaaa Ayni şeyleri yaşıyorum ve bu durumdan cok rahatsız olmaya başladım bende
Elifinannesii_ Hayatım boyunca kokmayan ve çok aşırı terlemeyen bir insandım eşim bile sen fazla terlemiyorsun derdi . Şimdi 4 ay önce doğum yaptım rezalet şekilde terliyorum üstüne birde kokuyorum 🥲🥲 o kadar sık duş alıyorum ama yine aynı
aselkussum tazecikanaaa ya ben normaldede terleyen bı insandım ama doğumdan sonra ha su ha ben kışın ortasında çıplak dolasyodum yine boynum ensem su gibi ve bu boyun ense terlemesi hamilelikte başladı afedersiniz yastığım su içinde kalıyordu iki Alez bı kılıf geçiriyodum hergun hergun degsyodum şimdi sıcaklarda var ve ben hala terliyorum.
aselkussum tazecikanaaa bolgesel olarak olmasının bı aciklmaso varmı acaba çok ilginç çünkü baya su gibi oluyo
mszid tazecikanaaa normal bende hep söyleniyordum bu kadarı da normal değil bence diye ama normalmiş yani öğrendik 🥰🤭