Dorukum Ipek1605 Ipek1605 iki buçuk aylık bebeğime kullanabilir miyim bunu acaba ona göre alacam burun tıkanıklığı ve hafif öksürüğümüz var iyi gelir umarım🙏
Ftmilay Annesininpamuguzeynepelif mustela soothing chest rub 👍 bu krem vicks gibi rahatlatıyor ve içeriği doğal hoş bir kokusu var bitkisel. Hafif öksürük hissettiğimde bebeğimde hemen kullanıyorum ve fayda ettiğini düşünüyorum.
Annesininpamuguzeynepelif Ftmilay deneyim inşallah çok saolun, bebeğim 3 ay 28 gunluk, uygun olur mu acaba..Öksürüğü var arada 37 yi bulan ateşi var..
Asafsemra Ftmilay 4 aylık kullanabiliyor mu yeni duydum bende bizdede burun tıkalı öksürük arada balgam oluyo iyi gelirmi acaba
Ebrs Annesininpamuguzeynepelif canim bebeklere viks cok zararli. Surmemeni tavsiye ederim. Ingilterede bi bebege annesi kullanmisti ve maalesef bebek hayata gozlerini yumdu. Aman diyim oyle kokusu ve icerigi yogun seylere dikkat et
Annesininpamuguzeynepelif Ebrs onu bende duymuştum, bebeklere özel vikis üretildiğini duyunca acaba demiştimde , ama Allah korusun yavrularımızı ya, düşüncesi bile korkunç, haklısınız hiç kullanmayım en iyisi..
Sibel4264 Annesininpamuguzeynepelif bebek için olanını kullanırsan bsy olmaz o Meksika da ölen bebeğin annesi yetişkin vicksi kullanmış ve ateşli iken burnuna sürmüş burna sürme viksi
Annesininpamuguzeynepelif [silindi] viski yok bizim evde🤣🤣uykusuzluk benide öyle yapıyor, bugün makarna suyu koyuyorum diye boş tencereyi ocaga koymuşum, çocugun sütünü ısıtmak için hazırlayıp getirdiğim suyu ortalığı topluyorum diye gittim lavobaya döktüm🙆♀️😱😩😁
Ebrs Annesininpamuguzeynepelif aynen canim Allah korusun, daha dogal yöntemler en iyisi. Rabbim hepsine saglik sihhat versin insallah 🤲