Annesininpamuguzeynepelif Ftmilay deneyim inşallah çok saolun, bebeğim 3 ay 28 gunluk, uygun olur mu acaba..Öksürüğü var arada 37 yi bulan ateşi var..
Annesininpamuguzeynepelif Ebrs onu bende duymuştum, bebeklere özel vikis üretildiğini duyunca acaba demiştimde , ama Allah korusun yavrularımızı ya, düşüncesi bile korkunç, haklısınız hiç kullanmayım en iyisi..
Ebrs Annesininpamuguzeynepelif aynen canim Allah korusun, daha dogal yöntemler en iyisi. Rabbim hepsine saglik sihhat versin insallah 🤲
Dorukum Ipek1605 Ipek1605 iki buçuk aylık bebeğime kullanabilir miyim bunu acaba ona göre alacam burun tıkanıklığı ve hafif öksürüğümüz var iyi gelir umarım🙏
Ipek1605 Dorukum özellikle kutusuna baktım şimdi evet doğumdan sonra kullanılabılır yazıyor. İnsallah iyi gelir
[silindi] [silindi] bende öyle okudum ama uykusuzda değilim 🤦🏻♀️ Bebek viskisi ne diye düşünürken senin yorumunu görmem 😁
Asafsemra Ftmilay 4 aylık kullanabiliyor mu yeni duydum bende bizdede burun tıkalı öksürük arada balgam oluyo iyi gelirmi acaba