Tuba_01 Deletedmom133 ama liste de yağsız tuzsuz diye belirtilmemiş sormadım da ben siz nasıl yapıyorsunuz acaba veya yapacaksınız
Deletedmom133 Tuba_01 evet yagsiz salata az tuzlu yagsiz peynir ve az yagli süt😁 hadi inaallah canim 😉
Armin_14 Deletedmom133 3.5 aylık canım o kucağımdayken bişey yapamıyorum biraz sakarım da korkuyorum düşer falan diye 😶
Deletedmom133 Cosmosmom var 1 tane ama dere otu cok cok zorla yedim nasil olucak bilmiyorum kokusu elime almak bile zor bemim icin🙄
Tuba_01 Deletedmom133 maydonoz yiyemez misin canım söylesen illa dereotu diye belki demez bana da ton baluğıyla salata dedi bi arkadaş onu yiyemiyor diye tavuk gögüsüylee yapabilirsin demiş diyetisyen
Deletedmom133 Tuba_01 maydonozda sutun tadini degistiriyor zateb maydanozda sevmiyorum cok degisen birsey olmaz benim icin😃
Zeynepravza38 Deletedmom133 seni Happy momdan tanıyorum çıkaramadım profilden bende Happy momda adım FSCMK dı hatırladın mı canım
Zeynepravza38 Deletedmom133 😅😅😅sen seni çıkaramadım da kızının konseptleri paylaşmışsın ordan bildim 😅😀
Deletedmom133 Zeynepravza38 ya iyiki paylasmisim bende nerde diyirdum bu kiz acmistim post obur yerde 😀😀😀
Deletedmom133 Zeynepravza38 seni Alaraasel ezehra dogum yapan arkadasalar ici actom bu arada 6 gunde 2 kilom gitmiş 😀
Deletedmom133 Zeynepravza38 insallah azimliyim yürüyüş spor zumba ip atlama 😀😀 bugun annemlere 45 dakikada yürüdüm dönüşte de yürüyecektim ama yagmur basaldim 😀