Deletedmom133 Gunes1 asla pes etmek yok zaten zumba yapiyorum en cok waka waka sarkisinda terliyorum pes etmek yok boyke guzel sonuclar duydukcada mutlu oluyorum daha cok gaza geliyorum😀
SevgiLina_ Deletedmom133 ben bunlari yersem kilo alirim 😁 yemek yiyecek vakit bile bulamiyorum valla sevdim bu listeyi
Deletedmom133 SevgiLina_ bazen bende ama vakit yaratmaya calisirim ogun atlarsam yememem artik sizdr hamur isi beyaz ekmek hazir meyve icmeyin kontrol altina alirsinjz ben cok taktim bu kilo isini hayatimda hic 48 kilo bil olmamistim😀
SevgiLina_ Deletedmom133 ben stresten skntidan 15 kilo verdim bi de haşimato hastsym insallah geri almam 65 kiloyum hedef 53 🙋♀️
Cosmosmom Deletedmom133 yapınca çooook kolay veriyorsun :) sadece biraz sabır sonra verdikçe daha da daha da :)
Deletedmom133 SevgiLina_ gecmis olsun ben de insllah veririm 20 gun gecsin de tartilacagim 2kilo falan gitse daha cok gaza gelirdim😁
Deletedmom133 Cosmosmom cok sukur iradem yerinde tek derdim dere otunu nasil yemek baska bir sikintim yok 😁
Tuba_01 Deletedmom133 ama liste de yağsız tuzsuz diye belirtilmemiş sormadım da ben siz nasıl yapıyorsunuz acaba veya yapacaksınız
Deletedmom133 Cosmosmom var 1 tane ama dere otu cok cok zorla yedim nasil olucak bilmiyorum kokusu elime almak bile zor bemim icin🙄
Tuba_01 Deletedmom133 dün gittim bende yarın alışverişi yapıcam çay yeşillik vs şeyler eksik evde pazartesi başlıyorum inşallah iyi ilerler ☺️