Elifinannesii_ Bu çocuk aç 🤣 Gittim pompa aldım sağdım sağdım içirdim çocuğuma . Şimdi asla aç demiyor bu çocuk toktur aç olmaz der 😅😂 kurtuldum elhamdülillah çok şükür sjsj
guneskizi_ denizalismom bütün Kaynanalar aynı demekki bizimkide sizinki gibi lafını söyler sonra tabi siz bilirsiniz bide şey var aaa bizim zamanımızda bunlar yoktu almayın ne gerek var 😂😂
MutluPrensesAnnesi Ya uykusu var ya aç yada bir yeri ağrıyor 🫡🫣 ama genelde “bence bu çocuğun uykusu var”
cicimomy denizalismom her gün sürekli arar ve her açışim da telefonu şunu der -bi napiyosunuz diye aradım napiyosunuz😒
Rabiiul cicimomy öyle valla kendi oğlundan üstün tutuyor her zaman ❤️ görümceme ne alırsa aynısını bana alıyor 😆
47aydanur denizalismom biz oylemiydik sizin bir elliniz yağda bir elliniz balda çamaşır makinesi bile yoktu…..😕
gokces_mom60 denizalismom Bu çocuk aç buse kalk mama yap çocuğa der yapar getiririm bu çok sıcak olmuş der soğuk su koyarım bu da çok ferah olmuş der
babyykar denizalismom bizde çocuk büyüttük benim kızım 3 yaşına kadar emdi çokta pimpirik olma çocuk her türlü büyüyo bak benimkilere
Feyzosumunannesi denizalismom Oğlum karın ile ilgilen, oğlum özel günlerinizi unutma, canim erkeklere acıma acınacak hale düşersin al parasını elinden harca 😄😄😄😄😄
bg060123 Ettiğin banaysa öğrendiğin kendine kızım. Senin de kızın var o da sana yapacak bana ne yaptıysan
hira0502 denizalismom biz kimsenin dedikodusunu etmeyiz / yemin ederim akşama kadar herkesin dedikodusunu yaparlar 😂😂
perla_ denizalismom keşke öyle yapmasaydın aman bana ne senin hayatın (hiç karışmaz bana 😂😂 gerçekten ama
angelmommy_ denizalismom çocuğuma emzik vericem dediğimde babasi emmediki çocuğa niye veriyosun demisti cok gülmüştüm 😅
ayazannesii denizalismom ben çocuk büyütmedim sanki 4 çocuk büyüttüm ben Bi de şu huyu var hiç sevmem dediği şeyi 2 gün sonra lafı olsa hayır ben öyle demedim böyle dedim anlamamışsın diyor kendi doğru bi ben yanlışım