hazale966 denizalismom benim gibi elinde mi yıkıyosun benim zamanımda herşeyi elimizle yıkardık🤣 makinalar var şimdi🥲
koparal ayseyarentasci Kendi yöntemlerinin hiç birini uygulatmadım hepsine usulünce karşı çıktım. En önemlisi eşim konuştu yakın zamanda annesi ile. Sonra ben de konuştum ve konu kapandı.
sinem_93 Sürekli görüşürüz biz evlerimiz yakın ve her defasında bu çocuk kilo almıyo alıyo ama yanaklarından almıyo tarzı cümleler duyuyorum. Çocuğumun 5 aylık ve 10 kilo olması dışında sorun yok 😅
lumoss Ne zaman bana bişey yaptırmak istese yada bi laf sokacak mesela şöyle başlıyo söze “ bak kızım sana bişey diyim mi”.. ve arkasından bişey gelir ben içten içe sinir krizlerine girerim 😀 o laf geldiyse mutlaka istediği bişey vardır şaşmaz 😀
oylesinebiri__ denizalismom yinede siz bilirsiniz çok konuştuktan fikrini söyleyip bi ton laf ettikten sonra ben karışmıyorum der Ee karıştın zaten ben 7 tane büyüttüm tabi benim çocuklarım böyle miydi hepsi sindy bebek gibiydi yerinden kaldırmazdin 2 yaşa kadar sadece anne sütü verdim sütüm onlara iyi geliyor du yağlıydi kilolu bebeklerim vardı birde oğlunu över över sonra sinirlense gömer kızım ben senin için söylüyorum…
birannebirogull denizalismom kızım gibi görüyorum der ama kızının yaptığı herseyi onaylayıp senin yaptıklarını eleştirirler onun yaşayamadıklarını senin de yaşamanı istemezler o mutsuzsa sende mutsuz ol isterler ama kızımdan farkın yok derler
kardelen1209 denizalismom “ Biz 5 tane cocuk büyüttük siz 1 taneyi zor büyütuyosunuz ” “2 cocuk size yeter yinede siz bilirsiniz sizin için soyluyorum ” “ Şimdi ki gençler bitmiş hiç bisey yapmak istemiyolar biz öyle miydik sabahtan kalkar evin işini yapardık ” falan filan bir sürü şey var 😁
ceylinn24 denizalismom “ Gençsiniz daha yaparsınız “ yardım etmez bişeye teselli ederler🫠 Kızıma da her şeyi ya babası gibi ya babaannesi gibi benzetmeler yapar🙂