nilikonunannesii denizalismom ooo olmaz mı bir dizi altını var ve asla kimseye vermez vermem de diyor 🤣 gözüm yok aman aman rabbim muhtaç etmesin 🤲
Tatlican denizalismom Benimkisi.Kötü bir olay duyunca. Yerimden kalkayım allah benzetmesin der. Ve gerçekten yerinden kalkar😃
beybitolat denizalismom '‘benim sütüm foşur foşurdu senin niye gelmiyo.’'bütün lohusalığımda bu sözü duydum
seyymer beybitolat ay benim kaynanamda boyle, kizim erken dogdugu icin 4 ay hastanede kaldi. Bizde ilk 3 gun kaynanamin evinde yardim eder diye. Bin pismanim. Sut sagiyorum ilk eve gitdimiz gun, sezeryan dogum oldu. “ eee sutun gelmiyor” dedi cok sinir oldum. Zaten kafam allak bullak kizim hastanede. Yok neymis oyle demek istememis. Bende inandim🤡 ondan sonrada hic onun yaninda sut sagmadim sutumide gostermedim.
ayseyarentasci denizalismom Çocuğum oldu her hafta gelip “emzir emzir aç bu ” demesi sanki ben çocuğumun ne zaman emzirip ne zaman emzirmeyecegimi bilmiyormusum gibi😑
beybitolat denizalismom bide şey var, “ben haddimi hududumu bilirim”. Yemin ederim etrafımda ondan başka bilmeyende yok hshshhshshs
koparal ayseyarentasci Kendi yöntemlerinin hiç birini uygulatmadım hepsine usulünce karşı çıktım. En önemlisi eşim konuştu yakın zamanda annesi ile. Sonra ben de konuştum ve konu kapandı.
merveeinci İki lafından biri benim oğlum şunu sever, benim oğlum böyle yapar, benim oğlum benim oğlum… ki onun oğlu yani benim kocam 6 sene sevgili kaldık iki senedir evliyiz hiç birini onun dediği gibi ne yaptı ne söyledi 😀 bence oğlunu tanımıyor ahahahaha