mmisa canan6668 neler alırız onu bari atak ya dosofldklf Manifest olsun allahım buraya kim ne atarsa inşallllah almayı takmayı nasip etsin🤣❤️💘
reri mmisa İnşallah bir gün hepsini alırsın ben de bu Mega zikzak kalın üçlü bilezik var ya Ona bayılıyorum😀😀😀
canan6668 reri valla bayadir takı takmıyorum takarsam da görümcemin hediyesi bi bileklik bar şık onu takıyordum
reri oylesinebiri__ Ah canım benim ne güzel yazmışsın öyle hepimizin kocası sağ olsun maalesef hepimiz o durumları yaşadık😀😀
oylesinebiri__ reri ah ah ne burma bileziklerim ne zincir kolyelerim vardı 3 tane de ekstra büyük uzun yüzüklerden sadece bi kere tek taktım 😂 7 burma bilezik 1 buçuk metre zincir kolye 3 altın yüzük hepsi fuşt oldu gitti 😂
cLearQueen reri post cok iyi 😄 altin cok severim normalde hep takarım ama suan bebekle zor oluyo diye takmiyorum sürtünüyo falan.
onbesagustos eşimin sünnetinde künye takmışlar kayınvalidem bana verdi bayılarak takıyorum üsttekiyse gümüş 😍
reri oylesinebiri__ Ben de geçen kocama bi liste çıkardım bayağı kabarıktı bana ödemesi gereken borçlar😀😀