bernass @Feyzosumunannesi 11 ay 7 günlük erkek bebeğim emeklememiz yok yattığı yerden döne döne gidiyor ellerinden tutunca yürüyor ama kendi koltuk kenarından vs kalkamıyor destek alıp cevremdekilerin coğu bunları yapınca üzülmüyor değilim ama her ebebişin kendine özgü gelişimi beklemedeyiz 🤷
FtsCvlk Feyzosumunannesi 9. Ayın sonlarına doğru emeklemeye başladı. 11. Ayında hiç yürümeye de niyeti yok. Koltuğa tutunup kalkmıyor bile. Öyle niyeti yok yani 😂
asilsmom_ Feyzosumunannesi 7. Ayda sürünmeye basladi. Su an 9 bucuk aylik koltuğa tutunup kalkmaya calisiyor bugünlerde. Emekleme pozisyonu aliyor ama sürünmeye tercih ediyor.
kuzeyyy07 Feyzosumunannesi 7 aylık emeklemeye başladı. Haftaya 8 aylık olacak. Koltuğa tutunup kalkmaya çalışıyor bu aralar. Ne zaman yürür belli olmaz artık
busrasya23 Feyzosumunannesi 6 aylık sürünmeye başladı geri geri gidiyordu 6 ay sonları tam emekleme odadan odaya gidiyor şimdi 8 aylık 7 aylıkken koltuklara falan tutup kalkmaya başladı halaaa öyle koltuklara tutup kalkıyor koltuktan destek alıp ileri gidiyor ama desteksiz yürüme yok
busrasya23 eymenku bu çok kısa zamanda sürünücem hemen ardından da eöekleyeceğim demek oluyor benim ki de öyle yapıyordu 🤣
eymenku busrasya23 ay yanlış anlatmışim benim çocuğum öyle yapmıyor ben emeklemek ne demek bilmiyorum hangisi sürünmek hangisi emeklemek diye sormak istemiştim
dilos53 Feyzosumunannesi ilk kızım 6 aylıkken emekledi 11 aylık yürümeye başladı şimdi 10 aylık bebeğim var 7 aylık emekledi ayakta durmaya başladı ama daha adım atmadı henüz
3erkekannesi__ Feyzosumunannesi büyük oğlum 8 9 ay civarı emekleyip 13 aylıkken de yürümüştü ikizlerim şuan 8 aylık fotosunu kaldırmıyorlar 😅
hannebeybiii Oğlum 5 buçuk ta süründü 6. Ayda odadan odaya emekleyerek geliyodu yedi de koltukların kenarından tutunarak yuruyodu sekiz de elini tutmadan dengede duruyodu 9 da yürüdü
Pamukhanim_ Feyzosumunannesi 8 aylıkken emeklemeye başladı şuan 9 buçuk aylık koltuk kenarlarına falan kalkıyor ama adım atmaya korkuyor ne zaman yürür bakalım
metemom_ Feyzosumunannesi 6 aylıkken emekledi 10 buçuk aylık ayakta durmaya başladı ama yürümedi henüz 😊
ikibaloglanannesi Feyzosumunannesi 5 aylık iken geri geri emeklemeye başladı 6 aylık iken desteksiz oturdu 10 aylık iken koltuklara tutunmaya başladı. 13 aylık iken desteksiz yürüdü Bakalım 3 aylık olan ne yapacak🤎