princessmom_ Feyzosumunannesi 9 aylığa girdik anca başladı emeklemeye ne zaman yürür bilmiyorum 🤷♀️ 🤭
456PlayerEsra Feyzosumunannesi 10 aylık yeni tam emeklemeye başladı ama ayakta duruyor el çırpıyor ayaktayken
gokcen_ Feyzosumunannesi 10 aylıkken emekledi ,şimdi 11 aylık ayakata duruyor canısı isterse bir adım atıyor.Her yere emekleyerek ulaştığı için şuan gözü yürümekte çok yok😅
ayfer77_ Feyzosumunannesi 6 aylıkken yuvarlana yuvarlana gidiyordu😂 7 bucuk aylıkken sürünmeye başladı şuan 9 buçuk aylık dizlerinin üzerine kalkıyor ileri geri yapıyor ama emekleme yok karnının üzerine yatıp tekrar sürünüyor 😂😂
Hemdem__ Feyzosumunannesi 9 ay 21 günlük emekledi oğlum 13 aylık şu anda bir kaç adım atıyor ama tam yürüyemiyor daha ☺️
gizememre Feyzosumunannesi şu an 10 ay 13 günlük geri geri gidiyor oturarak gidiyor ama asla emeklemiyor bakalım ne zaman emekleyip yürüyecek 😂
Kizilciksurubu Feyzosumunannesi 8 aylıkken emeklemeye başladı, tam bir yaşını doldurduğu gün, doğum gününde de yürümeye başladı :)
rachelgreen_ Feyzosumunannesi 7 ay 26 günlük falandı emekledi şimdi 9 aylık bakalım ne zaman yürüyecek çabası var 😍
mikrofon0 Feyzosumunannesi 6 aylıkken emeklemeye başladı 9 ay 29 günlükken de yürümeye başladı şuan 11ay 28 günlük dışarı vs iyi bir şekilde yürüyor
ebruyalcin04 Feyzosumunannesi Oğlum 8 aylıkken emekledi 13 14 aylıkta ayakta saniyelik durmaları vardı 15 aylıkken yürümeye başladı 😌
Perii0 7 aylıkken emekledi 12 aylık şuan saniyelik ayakta duruyor yürüme arkadaşıyla ya da tutunarak varmak istediği yere gidiyor inşallah en kısa zamanda yürür diye bekliyorum 🙂↔️
eozlem 5.5 aylık emekledi 7 aylık sıraladı. 11 aylık arada unutup ellerini bırakıyor ama yürüme yok 😂
pogacayanaginannesi Feyzosumunannesi 6. Ayından beridir geri geri gidiyor şuan 8 ay 4 günlük öne doğru atıla atıla gidiyor ayaklarını atıyor da ellerini henüz atamıyor
ikierkekanasii Feyzosumunannesi 9 aylık oğlum emeklemiyor otururken popo üstü gidiyor koltuktan falan tutup ayağa kalkıyor ilk adımı atmaya çalışıyor ama düşüyor yere, yani ne emekleme var ne yürüme bekliyoruz 😊
zehrazehra00 Feyzosumunannesi 8aylikken sürünerek geziyordu. 😅11 Aylıkken emekledi.12aylik olunca Yürüdü.
maysamoms33 Feyzosumunannesi şu an tam 10 aylık emekliyor bundan 2 hafta önce başladı emeklemeye şu an ayaklanma denemeleri mevcut 😂