Feyzosumunannesi Benim kızım 12 ay 1 günlükken emekledi( ne gerek vardı kızım emeklemeye tam yürümeni beklerken dedim ) 😄 14 buçuk aylıkken yürümeye başladı. Peki sizin bebisler ?
prenseskus Feyzosumunannesi 4 aylık başladı sürünmeye şuan 5 aylık iki kez gidiyor sonra s geri geri gidiyor 😄😄 tam anlamıyla ne zaman emekler bilmiyorum 😄
KafadanTayfa Feyzosumunannesi benim bebeğim 7 ay 23 günlükken sürünmeye başladı şimdi emekleme ile sürünme arası bişey yapıyor. Ne zaman tam emekleyecek diye bekliyorum heyecanla
pembemontluleyla Feyzosumunannesi 5.5 aylıktı tek koluyka sürünmeye başladi. Şimdi 6 ay 22 günlük iki gündür emeklemeyi deniyo😅
5manolya1 Feyzosumunannesi 8 buçuk aylıkken emekledi . Şuan 14 buçuk aylık ama yürümüyor hâla . Hiç hevesi yok yürümeye
Gzdzeynep Feyzosumunannesi büyük kızım 10 aylık emekledi 13 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylıkken emekledi. Yaşını doldurmasına 10 gün var. Desteksiz Ayakta duruyor bi 40-50 saniye. Destekli adım atıyor desteksiz yürümüyor henüz.
dilan17 Benim kızımda 11 aylık 25 günlük yürüme arkadaş tutarak biraz yürüyor sonra oturuyor karnının üstüne poposunun üstüne dönüyor
curlysister aslhnkrts ah benim kızım da 10 aylık emekledi 1 yaşında sıralıyor acaba 16 aylıkken yürür mü sabırsızlıkla bekliyorum 🥲
papatyam-34 Feyzosumunannesi Oğlum tam hatırlamıyorum ama 7 aylık falandı emekledi ondan öncesi sürünüp gidiyordu 😂 13-14 aylık gibi yürüdü kızım 6 aylıktı emeklemeye başladı şuan 9.5 aylık kendi kendine ellerini bırakıp bir kaç adım atıyor ve düşüyor bakalım ne zaman yürüyecek pes etmezse 1 aya kalmadan yürür gibi ama emin değilim bir günü bir gününe tutmuyor hemen bırakabilir de 😂
eymenku İki eli yerde iki bacağını büküyor üstünde ileri doğru hareket ediyor bu sürünme mi peki emekleme ne demek benim bebek 5 aylık bunlar ne demek bilmiyorum
busrasya23 eymenku bu çok kısa zamanda sürünücem hemen ardından da eöekleyeceğim demek oluyor benim ki de öyle yapıyordu 🤣
hazale966 Feyzosumunannesi kızım 9 aylıkken emekledi. Emeklemeyecek herhalde demiştim ki🤣 11,5 aylıkken de yürüdü🤣
Rabiiul Feyzosumunannesi 7.5-8 aylıkken emeklemeye başladı 😆 yaşına 2 hafta kala yürümeye başladı şuan bazen emekliyor bazen yürüyor hangisi kolayına gelirse 😆 yere düşünce desteksiz kalkmayı çözemedi tutunup kalkıyor