yildizkaradag poyrazkoray07 yaa Allah bağışlasın inşaAllah🥹♥️ nasip sağlıklı olsunlar da rabbim gönlünüze göre versin 🤲🫶
yildizkaradag aylakaya29 ayla filmini izlemiştik eşimle o zaman çocuğumuz yoktu hep derdi kızım olursa ismini ayla koyucam diye şimdi hiç aklına bile gelmedi heralde bir söyleyeyim😅 çok teşekkür ederim🌸🫶
yildizkaradag Hry-ayhn26 hahaha o kadar güzel sıralama yapmışsınız ki okurken güldüm😅 hepsi çok hoş isimler çok teşekkür ederim🌸🫶💕
yildizkaradag ReisinKizi Dolunay ismini ben ilk zamanlar söylemiştim eşime çok beğeniyorum soyismimiz Karadağ ya eşim şey demişti Dolunay Karadağ mafya anası gibi isim oldu 😂😂😂😂
yildizkaradag Gamzelikiz_34 ne güzeller adlarıyla yaşasınlar inşaAllah🥲 çok teşekkür ederim paylaştığınız için 🌸🫶💕
ikibaloglanannesi Senin isim postuna daha önce de yazmıştım. Ayza,Sare,Anka,Işıl,Aykız,Ayperi,Ála önermiştim🌸 Oğlunun adı Ata idi o yüzden yapay zekaya sordum önerdiği isimler; Lara,Alara,Sare,Ela🤍
Pamukhanim_ yildizkaradag kızımın adı Doğa çok severek koydum eğer doğa olmasaydı Nil veya Duru düşünüyorduk
yildizkaradag Pamukhanim_ doğa benim de çok hoşuma gidiyor adıyla yaşasın inşaAllah çok teşekkürler paylaştığınız için🌸🫶
perla_ yildizkaradag Buğlem, cenneti müjdeleyen melek. Efnan, cennetteki güzel gözlü kız. Ceylin, cennet kapısı dünya gülüş. Eflin, cennete açılan kapı. Lina, cennetteki hurma ağacı. Elisa, cennet kapısında bekleyen melek. Asenat.. Allah nasip ederde kızım olursa bunlardan seçerim
yildizkaradag perla_ yaa çok teşekkür ederim zahmet edip anlamlarıyla yazmışsın bir de🥹 ne kadar incesin 🌸🫶
KendiEvimdeDeplasmandayim yildizkaradag ada hariç beğendiğiniz isimler çok hoşmuş bence bunlardan seçin 🌸