yildizkaradag Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel öneriler geldi ki🥲 kontrol ettim ama olur da arada cevap vermediğim göremediğim yorum olduysa çok özür diliyorum ♥️
yildizkaradag Tubanurrr çok güzelmiş adıyla yaşasın kızınız🌸 çok teşekkür ederim paylaştığınız için♥️
hazelvemeyra yildizkaradag teşekkür ederim bende çok beğeniyorum 🥰 benim adım elif olmasaydı elifte koyabilirdim ama 😃 Ayşe Zeynep onlarda çok sevimli geliyo ama çevremizde var o yüzden koyamamıştık 😊
bebekdeniz @yildizkaradag Almira Karadağ Almiranın anlamına da bak güzel olabilir. Senin gönlün daha güncel isimlerde ben anladım 🥹 Sonu “RA” ile biten isimler soy ismine yakışıyor
yildizkaradag bebekdeniz benim gönlüm hepsinde valla hahaha😅 erkek çocuğuna isim seçmekten daha zormuş kız çocuğuna isim seçmek 😅
essnsr yildizkaradag kızımın adı Laçin ama bi kızım daha olursa diye listem var:) ahu en başta❤️ gülce nehir nida nisan hira ceylin ülkü türkan
poyrazkoray07 Yenı doğum yaptım 2oglum var aslında 2. İstemiyordum ama sımdı 3.istıyorum belkı kız olur dıye🤣 ıcımde kaldı bu isim🌸
yildizkaradag poyrazkoray07 yaa Allah bağışlasın inşaAllah🥹♥️ nasip sağlıklı olsunlar da rabbim gönlünüze göre versin 🤲🫶
yildizkaradag aylakaya29 ayla filmini izlemiştik eşimle o zaman çocuğumuz yoktu hep derdi kızım olursa ismini ayla koyucam diye şimdi hiç aklına bile gelmedi heralde bir söyleyeyim😅 çok teşekkür ederim🌸🫶
yildizkaradag Hry-ayhn26 hahaha o kadar güzel sıralama yapmışsınız ki okurken güldüm😅 hepsi çok hoş isimler çok teşekkür ederim🌸🫶💕
yildizkaradag ReisinKizi Dolunay ismini ben ilk zamanlar söylemiştim eşime çok beğeniyorum soyismimiz Karadağ ya eşim şey demişti Dolunay Karadağ mafya anası gibi isim oldu 😂😂😂😂
yildizkaradag Gamzelikiz_34 ne güzeller adlarıyla yaşasınlar inşaAllah🥲 çok teşekkür ederim paylaştığınız için 🌸🫶💕