defnesmom3 Mlkmstf illa ki ileride zamanın olur bebiş küçükse normal zamanın olmaması ama Torbalı ya göre daha iyi torbasız 🙂
Mlkmstf starwomen ayyyy çok mutsuzum çok kararsızım hiç böyle bişey yok ya insan bunladar mı kararsız olur çevremdeki herkese de sordum yine ikna olmuyor ne istediğimi de bilmiyorum 😭😭🤦🏼♀️😀😀😀
mamylatte Mlkmstf ben 3 yıldır kullanbpzulmadı annemin 24 yıllık toz torbalı süpürgesi duruyor hala bozulması da biraz şans ve kullanım bence
starwomen Mlkmstf Aslanlar böyle olmaz net kararlı olur kendine gel 😅😅 şaka bir yana ben yıllardır toz torbasız kullanıyorum. Kvdem torbalı kullanıyordu geçen sene torbasız aldı ben eziyet çekmişim temizliğiyle demişti
nilikonunannesii Mlkmstf philips marathon ultimate xb9145/07 benımki bu daily olanı da eltim aldı onun da çekimi çok iyi ve baya başlığı var parçası çok 😊
Mlkmstf nilikonunannesii yaa evet sizinkinin tutma kolu sıkıntı olabiliyormullş yaa eltinizinkiii hala iyi mi acaba
nilikonunannesii Mlkmstf hala memnun taş gibi diyor ben 3 yıldır bunu kullanıyorum kollarında bir sıkıntı yaşamadım ama kumandasız olanı da var benimkinin ona da bakabilirsiniz
Mlkmstf nilikonunannesii teşekkür ederim zaten aklımda daily ve toz torbalı olan vardı sizinki de güzel aslında ama işte sanki başlığı flan daily ye göre biraz daha hafif duruyor gibi
nilikonunannesii Mlkmstf toz torbalı çok rahatsız eder sizi toz torbasızlar daha iyi hem de filtreli havaya salmıyor tozu 😊 daily da çok iyi dediğim gibi bir çok başlığı var farklı zeminler için ben çok kullanmadığım için kendiminkini bana başlığı yeterli geliyor😊
Mlkmstf maygirl torbalı da sanki hiç yok model olarak o kadar kararsızım ki ablam ve annemi aramaktan artık ne alıyorsan al bize sorma dediler 😀😀