elfmrl123 UykuPerisi_ değiştirmiyorum zaten gece kaka yapmıyor yenidoğanken açıyordum o da kaka yapıyordu sürekli mecbur hiç hiç değiştirmiyorum
beybitolat UykuPerisi_ 4 buçuk ayından beri değiştirmiyorum öncesinde muhakkak değiştiriyodum gözünü açarsada asla konuşmuyodum hatta bana baktığı an gözlerimi kapatıyodum😂
ebru3457 UykuPerisi_ kakasını yapmadığı sürece değiştirmiyorum zaten kakasınıda uyurken yapmıyor 1-2 kere felan yaptı sadece
acelysmom UykuPerisi_ gece uyumadan son kez değiştiriyorum. Pişik kremini falan bol sürüyorum zaten kaka yapmadığı için pişikte olmuyor. Hiç değişmiyorum sabah uyanınca değişiyoruz. Uykusu bölünmemiş oluyor.
ars9824 UykuPerisi_ değiştirmiyorum çok nadir kaka yaptığı olduğu 2. Ayından sonra falan gece değiştirmiyorum o yüzden
myangelson UykuPerisi_ normalde değiştirmiyorum ama bazen bezi çok doluyor taşma derecesinde olunca değiştiriyorum öteki türlü üstünü de değiştirirken iyice uyaniyor 🥲
cudana UykuPerisi_ 2 aydan beri değiştirmiyorum kaka hariç tabii ki gece kakası çok nadir olmuştur. Prima takıyorum geceleri. Uyku öncesi de hamazinc sürüyorum