ydiricanli UykuPerisi_ kaka yaptıysa sadece değiştiriyorum çünkü altını açınca uykusu tamamen açılıyor :(
mamabear_ UykuPerisi_ 11 aylık hiç değiştirmiyorum. Gece kaka yapmayı bıraktığı anda bıraktım değiştirmeyi
annemiyimneyim [silindi] çiş pişik yapmaz değil mi? Benim kızım bir aylık bende mi bıraksam gece değiştirmeyi
Niyesordunbucevabi UykuPerisi_ yeni doğduğu zamanlar kaka yapmışsa açıyordum şimdi hiç açmıyorum sabah uyanınca değişiyorum
rachelgreen_ UykuPerisi_ neden değiştiriyorsunuz yenidoğan mı? Ben sadece o dönemde değiştiriyordum kaka yapardı. Şimdi çok nadir gece kaka yapar değiştiririm ama pek uyanmaz. Sadece Çiş olduğunda zaten değiştirmiyorum taşma yapacak kadar olmadığı için 🌸
ertonunannesi23 Benim bebeğim 2 aylık 1. Ayına kadar hep kaka çiş çok olurdu hep değiştirirdim nedense geceleri çok çiş yapmıyor ama ben yinede değiştiriyorum kaka hiç yapmiyor sabaha karşı bezi çok dolu oluyor sizce bırakmalı miyim bende
janemaryam UykuPerisi_ akşam 18’de bağlıyorum sabah 7’ye kadar değiştirmiyorum. Uyurken kaka yapmıyorlar zaten