Elfgrn gizememre benim ki de bu şekilde sarılarını kızım yiyebilir genelde bana sarılarını pek yedirmiyor kendisi yiyor. 🤣 günümüz güzel geçsin bol sabırlı açlıksiz günümüz olsun ❤
gizememre Elfgrn afiyet olsun hahah minik bir yumurta canavarı demek ki 😂 ay amin amin dayanma gücü ver Allahım 😂
Hemdem__ Elfgrn Yarım litre su içtim öncesinde ☺️1 dilim tam buğday ekmeği ve şekersiz çay ile 😋Herkese afiyet olsun
binnur37 alinmom süpersinn ozaman destek mesajlarını bekliyoruz 🤭 Arada bi hadi kızlar pes etmeyin devam edin diye gaz ver bize 🫶
ikicocukannesi205_ Sabahları icebilecegimiz ödem atıcı biseyler var mı ya sirke içemiyorum midem bulanıyor beni de alın bu arada dün tartildim nevrim döndü asla o kiloya gelmem diyordum emzirmek bende kilo yakmıyor tam tersi alıyorum 80 kiloyum
Elfgrn ikicocukannesi205_ Dukan birası içebilirsin yada granül kahveye limon sıkıp içebilirsin. Ekliyorum seni de listeye o zaman ❤
mfa61 ikicocukannesi205_ ödem atmak için değil de şişkinlik olmasın diye suyuna bir tatlı kaşıgı sirke birkaç damla limon koyabilirsin onun dılında Dukan çayı düzenli kullanımda ciddi manada ödem attırıyor veya salatalık limon tarcın su maydonoz detoksu da yapabilirsin gün içinde .