2prensesimvarcanim hamzaali221023 ekranı açık oldugu bianda elinden çekin alın o zmn bakın neymiş o kadar gizli 😂😂 al tuvalete kaç 😂😂😂
hamzaali221023 2prensesimvarcanim çok atik biri anında yakalanırım, dikkat çekmeden öğrenip bakmam lazım benim
hamzaali221023 Kitsu şöyle ki ben onu affettim yanlış yaptı bana, bir süre biliyordum son zamanlarda yine değişti şifre
meteal hamzaali221023 aynı şeyleri yaşadım bir eş şifre gizliyorsa onda birşey vardır benim eşimde böyle söylerdi saklardi bütün şifrelerini 3 yıldan beri aldatiliyormusum yeni ogrendim bosaniyorum şuan
hamzaali221023 meteal daha önce aldattı zaten o yüzden şüphe duyuyorum yine ,hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim ben boşanamadım ama bu sefer de olursa yeter artık yanii
meteal hamzaali221023 bir kere yapan tekrar yapar zaten benim içinde kolay olmadı 3 yıldır şüphe içindeydim tıpkı senin gibi herşey gizliydi herşey saklanirdi bir kaç ay önce yuzlestim gerçeklerle çok teşekkür ederim ama delil topla böyle bir niyetin varsa gerekirse takip ettir Allah yardımcın olsun
hamzaali221023 meteal evet yapan yine yapar kesinlikle doğru ama ben biraz mecbur kaldım affetmeye ailesi tehdit etti resmen korktum açıkçası, ama senin yerinde olmak isterdim çünkü şüphe zor
buse57 MKmoms24 eşinizle video çekin demiş orda suratı olacak ya gece uyurken videodan telefona gösterirsiniz diye ama telefon yermi bilemedim