yasminylmz hamzaali221023 kardeşimin eşide şifresini asla kardeşime vermezdi. Bi gün dakkam yok annemi arıycam bahanesiyle alıp kurcalamıştı baya. Ve şüphesinde haksız çıkmamıştı. Onlarca yazıştığı kadın varmış. Şüphe tek gerçektir.
gokcen_ hamzaali221023 Tlfn şifresi kırmak kolay değil hele iPhone ise çok zor .Ee karıştırsan ne olacakmış neyi saklıyor ki
Kitsu hamzaali221023 bence gizlice açmak yerine bu konuyu konuşun. Durduk yere neden saklar ki bir insan
2prensesimvarcanim hamzaali221023 yanında girdiğinde şifreyi göz ucuyla bakmayı denesen ama iPhone diosunuz o zmn face ID ile acıyordur büyük ihtimalle şifre bile girmeye gerek kalmiodur çok saçma bı insan neden eşine solemez ki tel ekran şifresini
hamzaali221023 2prensesimvarcanim bazen yüz değil şifre ile giriyor ve benim bakıp bakmadığıma bakıyor yada görme şansım varsa hareket ediyor
hamzaali221023 Atlasinannesi_ bilmeme gerek yokmuş arkadaşları ile falan konuşmasına bakmam hoş olmazmış falan filan uydurma
2prensesimvarcanim hamzaali221023 ekranı açık oldugu bianda elinden çekin alın o zmn bakın neymiş o kadar gizli 😂😂 al tuvalete kaç 😂😂😂
meteal hamzaali221023 aynı şeyleri yaşadım bir eş şifre gizliyorsa onda birşey vardır benim eşimde böyle söylerdi saklardi bütün şifrelerini 3 yıldan beri aldatiliyormusum yeni ogrendim bosaniyorum şuan