hamzaali221023 cikolatahurma şimdilik sakince takip edeceğim çaktırmadan ,ara ara da deneme yaparım belki tutar
hamzaali221023 meteal şöyle ki onlara göre ayrılmak çok ayıp olmayacak şeyler ayrılırsam kan dökerlermiş
meteal hamzaali221023 öncekiler işe yaramaz yeni kanırta topla onlarda dursun ama yeni kanıt topla çünkü aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde dava acabilirsin geçerse bu süre affettin sayılıyorsun o yüzden sen affettin sayıldı yeni delil topla sen
hamzaali221023 meteal valla yaparlar mı bilmiyorum ama sevdiklerime zarar gelmesine ihtimal bile vermek zor geldi
buse57 MKmoms24 eşinizle video çekin demiş orda suratı olacak ya gece uyurken videodan telefona gösterirsiniz diye ama telefon yermi bilemedim
hamzaali221023 buse57 Evet herkesin ayıp anlayışı bir değil ,o yüzden herkes ayrılabileceği kişilerle evlenmeli
MKmoms24 Eşinizin tam yüzünün olduğu bi video çekin mutlu olduğunuz bi zaman göz hareketi gerekiyor çünkü açılması için
buse57 hamzaali221023 eğer o da olmazsa profosyonel bir destek almanız şart gibi gözüküyor ama şunu anlayamadım bulursanız boşanacakmısınız eğer boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın derim