[silindi] evimize döndük çok şükür Annem buradaydı kaç gündür Dün gece ilk defa tek başına uyudu. Gece bir uyandım yanımıza gelmiş yatmış Tabii uyku sersemiyken Yerine koyamadım🤣 sabah 6 gibi tekrardan uyandı o sıra karnını doyurdum tekrardan uyuma moduna geçti o sıra yerine yatırdım. Gibi gidiyor bu aralar tekrardan göğsümü Açmaya çalışıyor gösterip öğ diyor sürekli ilgisini başka yerlere çekmeye çalışıyorum.
Ya ben diyet listelerind asla Sadık olamıyorum. Bu durum da benim diyeti bozmam için en büyük etkilerden bir tanesi, Ben de çözüm olarak kendimce diyetler uydurmaya karar verdim. Sabah kahvaltımı zeytin peynir haşlanmış yumurta maydanoz tarzında zengin bir tabak hazırlayarak geçiriyorum Aralarda bir şey yemiyorum. O arada bol bol su tüketiyorum. Akşam da sulu yemekten bir kase veya çorba içiyorum yani sıvıya yönelik geçiriyorum. Normalde sabah önce kahvemi içiyordum aç karnına Hatta granül kahve limon yapıp güne öyle başlıyordum. Bugün onu unuttum öyle başladım güne ama yarın devam. Kısaca yediklerimi olabildiğince azaltıyorum. Bu durumda kilo vermem açısından büyük bir etki gösteriyor. Diyet listesi bana başka hissettirdiğinden bu şekilde çözüm kilo vermem de daha etkili oluyor