livanurvealpinannesi61 tugces09 the prouvee reponses organics de yenidoğan dan itibaren kullanılıyor içeriği doğal
tugces09 livanurvealpinannesi61 içeriği doğaldır muhakkak ama anladığım kadarıyla içeriğinde lavanta limon yağı vs varsa 3 yaş altına cilde surulmemesi gerekiyormuş. Çok iyi incelemek lazım ürünleri
tugces09 456PlayerEsra yani 4 5 saatte bir yenilenmesi gerekiyor ben gece yenilemedigim için sanırım bir kaç sinek isirigi oldu malesef🤷🏻♀️
livanurvealpinannesi61 tugces09 the prouvee reponses organics 0 aydan itibaren bende var şuan bayadır kullanıyorum etkisi çok iyi
456PlayerEsra tugces09 evde kendi karışımımızı yaptık lavanta limon yağı beyaz sirke walla eşim heryere sıkıyor kaç gündür 10 aylık bebeğin bacaklarına da sıktı
tugces09 tugces09 şu şekilde arkadaslar ürün incelemeleri, bakabilirsiniz. Sanırım nurse harveys te var. Ne kullanacağız bu bebelere ben şaşırdım gerçekten 🤷🏻♀️
tugces09 Ecowell duymuştum birinden o nasıl hiç kullanan var mı sanırım bu Dr incelediği ürünler arasında yok. Off markanın ürünlerini güvenli bulmuş ama onlarda ülkemizde satışta yokmuş. Eczaneye sipariş üzerine getirtiliyormus. Ecowell var mı kullanan
hilalakdeniz tugces09 görümcem incia’nın sinek kovucu ürününü kullanıyor.Üstelik %100 doğal içerikli ama doktor neden önermemiş onu da anlamadım🤷🏻♀️ Bebişlere ne kullanacağız acaba merak ediyorum
emineecemmk 456PlayerEsra eczanelerden daha çabuk bulursunuz incia çok çabuk tükeniyor ve fazla stok açmıyor yada Nurse Harveys de alabilirsiniz o da çok iş görüyor fiyatı da daha makul
hilalakdeniz 456PlayerEsra attığınız ürünün yalnış olduğunu görümcem kullandığı için oradan biliyorum.Markanın kendi sitesine baktınız mı?
hilalakdeniz 456PlayerEsra ben kullanmıştım görümcem de kullanıyor o tarz bişeyden bahsetmedi bana bu konularda da cok hassas
BordoHuniliAnne 456PlayerEsra çocuklarıma incia kullanıyorum, normalde oğlumu sinek ısırdığı zaman ısırdığı yerler hep yara oluyordu, daha 5 dakika önce eşim ile bu konuyu konuşuyorduk incia baya etkili artık hiç sinek ısırmıyor dedik.
456PlayerEsra BordoHuniliAnne çocuklarıma incia kullanıyorum, normalde oğlumu sinek ısırdığı zaman ısırdığı yerler hep yara oluyordu, daha 5 dakika önce eşim ile bu konuyu konuşuyorduk incia baya etkili artık hiç sinek ısırmıyor dedik. Ya yok kesinlikle kararım İncia herkesten iyi yorum almış sadece yukarda bi arkadaşın doktoru kullanmayın demiş . O biraz kararsızlık yaptı bende ama bakıyorum 6 aylık bebeğe bile kullanılmış
tugces09 hilalakdeniz bende incia almıştım. Ama içeriğindeki limon yağı vs hassas ciltlerde uygun olmuyormuş 3 yaş üstü kullanır diyo. Yada kıyafet üstüne diyor
456PlayerEsra rana0234 Yahu sessizce takip ediyorum iki gündür bu postu,biz ne alacagiz bu bebeklere cidden? Gerçekten de öyle daha bende karar veremedim karar verene kadar sanırım çocuğu yicekler Allah korusun . Bence İncia en iyi yorum alan ve en çok kullanılan yorumların geneli İncia . Tek merak ettiğim elbiseye mi yoksa vücuduna mı ? Eğer bu elbiseye sıkılıyorsa hiç almiyim etki edeceğini sanmıyorum . Vücuduna sıkmak daha mantıklı çünkü direk vücuduna geliyorlar elbisedeki kokudan kaçacaklarını sanmıyorum