456PlayerEsra mamalika tam 3 yaşında yediler bitirdiler tüm bacaklarını ama bizde bişey yok 10 aylık bebekte de sürekli bi zıbınla ama onu da yemiyorlar
livanurvealpinannesi61 456PlayerEsra 2 yaş altı her marka kullanılmaz. The prouvee reponses organics ve Nurse harways 2 yaş altı için uygun.diğer markalar 2 yaş ve üzeri içindir. 10 aylık bebeğe ıncıa siveno kullanılmaz
tugces09 456PlayerEsra tam 3 yaşında Siz kullanabilirsiniz o zaman. İncia ben Hepsiburada sitesinden almıştım çoğu ürününü ordan aldım incianın güneş kremi vs
456PlayerEsra tugces09 yok ole içeriğinden dolayı 3 yaş altına cilde surulmesi doğru değilmiş O zaman güvenle aile boyu kullanabileceğimiz siveno mu
tugces09 livanurvealpinannesi61 nurse harways in hangi ürünü tam olarak görsel atabilir misiniz. Benim bebeğim 10 aylık incia almıştım ama yeni alcam uygun olmadığı için
456PlayerEsra livanurvealpinannesi61 . 10 aylık bebeğe ıncıa siveno kullanılmaz Yaaaa 🙄🙄 the prouvee reponses mi ? Nurse harweys mi ? Sizce ? Çünkü alcaksam gerektiğinde bebeğe de kullanmak isterim şimdi ona ayrı ona ayrı olmasın . Güneş kremi bile alırken hepimizin kullanabileceği marka almıştım
456PlayerEsra tugces09 Benim bebeğim 10 aylık incia almıştım ama yeni alcam uygun olmadığı için İade olmuyor dimi
livanurvealpinannesi61 456PlayerEsra ben the prouvee reponses organics kullanıyorum memnunum koruması
tugces09 456PlayerEsra yok kullanmıştım zaten. İki gün önce inceledim gönderiyi, 2 gündür kıyafetine uyguluyorum direkt cildine surmuyorum. Ama daha uygun bı ürün almak isterim
hilalakdeniz 456PlayerEsra ben kullanmıştım görümcem de kullanıyor o tarz bişeyden bahsetmedi bana bu konularda da cok hassas
livanurvealpinannesi61 tugces09 the prouvee reponses organics de yenidoğan dan itibaren kullanılıyor içeriği doğal
tugces09 456PlayerEsra yani 4 5 saatte bir yenilenmesi gerekiyor ben gece yenilemedigim için sanırım bir kaç sinek isirigi oldu malesef🤷🏻♀️