hilalakdeniz 456PlayerEsra incia’nın kendi resmi sitesinde mevcut hatta indirimli isterseniz ona da bir bakın
defnesmom3 456PlayerEsra siveno memnun kaldım kızımı nasıl yemislerdi geçen sene aldım da rahatladı rahatladim
456PlayerEsra hilalakdeniz incia markasını öneririm %100 doğal içerikli ve sinek vs asla gelmiyor Nerden alcam ya tükenmiş diyo bide zaten yanlış ürün diyorsunuz iyiki almamışım böyle ürünlerin iadesi de yok
kevo00 Merhaba ben de çok araştırdım incia ve profed sinek kovucu sprey aldım kene ve sinekler için etkili olduğu için profed sinek kovucu spreyi kendi sitesinden sipariş verdim henüz kullanmadım ama yorumları iyiydi ürün hakkında sorularınızı wp üzerinden de detaylı açıklıyorlar
myavocado 456PlayerEsra bir iki hafta önce tatile gittik, normalde evde sinek, böcek problemi yaşamıyoruz, aklıma gelmemişti ama tatil yerinde baya sivrisinek vardı, arkadaşım siveno kullanıyormuş bebeğine, ondan sürdüm ben de memnun kaldım.
456PlayerEsra mamalika tam 3 yaşında yediler bitirdiler tüm bacaklarını ama bizde bişey yok 10 aylık bebekte de sürekli bi zıbınla ama onu da yemiyorlar
tugces09 456PlayerEsra instada bı Dr önerisinde gördüm off kids mi ne varmış onu öneriyor sinek kovucu olarak. Bu incia siveno vs onermiyordu. Bende incia almıştım onu kiyaferin ustunden kullanılmasını öneriyor vücuda surulmesini önermiyor o dediğim dr
Kagannn1004 tugces09 dr ismi ne bnde kene ve sinek kovucu arayisindayim yaşadığım bölge olarak kene vakaları artışta gece uyurkende sineklere artışta
456PlayerEsra tugces09 instada bı Dr önerisinde gördüm off kids mi ne varmış onu öneriyor sinek kovucu olarak. Bu incia siveno vs onermiyordu. Bende incia almıştım onu kiyaferin ustunden kullanılmasını öneriyor vücuda surulmesini önermiyor o dediğim dr Yapış yapış hissi verdiği için mi acaba
tugces09 Kagannn1004 draycakalkan incelediğim sinek kovucular gönderisi var ona bakabilirsiniz. Kene içinde guncel_anne sayfasında inceleme vardı ona bakabilirsiniz
hilalakdeniz 456PlayerEsra attığınız ürünün yalnış olduğunu görümcem kullandığı için oradan biliyorum.Markanın kendi sitesine baktınız mı?
livanurvealpinannesi61 Seryy_ ben kendi sitesinden alıyorum orijinal geliyor. Önemli olan kendi sitesinden almak . Kendi firması sahte ürün yollayacak değil sonuçta