Evet bütün komşularım bilir ki ben çocuklarım için neler yaptım sosyal hayatımı işimi gücümü bıraktım hergün motor geliştirici oyuncaklar zeka geliştici boy uzatıcı oyunlar herkes çocuğunu uzaktan izlerken ben onlarla kum havuzuna da girdim suyada girdim en sağlıklı yemekler şekersiz glutensiz beslenme programları uyku saatleri temizlikleri herşey sorunsuz ailemizde hiç kavga şiddet alkol yok eşim 5 defa hacca gitti dini bütün ahlaklı çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz çocuğuma küfür öğretmeye çalışan herkesle tavrımı koydum çünkü kötü yetişen erkek çocuklarının ilerde topluma ne kadar zararı olduğunu kızlara neler yaptığını görüyoruz ama sırf oğlum fazla hiperaktif diye benim suçum yokken dalgınlığıma geldi ve sürgüyü takmadığım için benim ihmalkar olduğumu söylediler elimden almakla tehdit ettiler dünyam başıma yıkıldı her gece rabbim sen onu bize bağışla diye ağlıyorum baş ucunda psikolojim alt üst oldu rabbim oğluma yardım etsin neden 1 dk durmuyor başına iş açıyor sağdan soldan kaçarken koşarken de sürekli dizlerini kolunu bacağını morartıyor ve buda bir risk bizim için