nazgrr YorgunAmaMutluAnne benzer bir şey yaşadım bende çok korkmuşsun anlayabiliyorum o yüzden bahsetmeyeyim Allah bir daha yaşatmasın. Bir de ne cesaret gündüz vakti arsızlar
YorgunAmaMutluAnne nazgrr başım hala ağrıyor o olaydan dolayı kafamı kaldıramıyorum berbat durumdayım
Noname21 YorgunAmaMutluAnne bu çok uğraştırıcı olur genelde boş evlere giderler Başka bir hesapları olabilir apartmanda kamera oldugu halde geliyorlarsa size bilerek gelmiş olabilirler Eşinizden kaynaklı olabilir
YorgunAmaMutluAnne Blackcloud benim kapım her zaman alt üst kilitlidir fakat bugün öyle zorlayinca bir tık daha kilitledim
meeerve @YorgunAmaMutluAnne çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir kimseye kapıyı açmam eşimde anahtarla gelir gider hep
YorgunAmaMutluAnne Noname21 bizim ile kimsenin bir işi olmaz ki kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız husumetli vs. Yok
YorgunAmaMutluAnne Atlasinannesi_ sağolun evet aradım durum ile ilgili ekip çıkarılacağını binada inceleme yapacaklarını söylediler geri dönüş sağlayacaklarmış bana beklemedeyim
elisa2705 YorgunAmaMutluAnne Apartmanda veya çevresinde kamera varmı ? Bidaha gelirse polis geliyor suan bekle sen diye bagır korksun gelirse tekrar hemen ara polisi sakin olun kapıyı açmadığınız sürece birsey yapamazlar