farelikoyunkavalcisi bidebayilistersenferiya o aylarda hiç uzun yola çıkmadım deneyimim yok büyüyünce kolaylaşıyor ama üstte kalsın 💐
3kedili2bebekli bidebayilistersenferiya ben hep gece çıktım yolda tam uyku saatlerinde çıktım mis gibi uyudular yol boyu
bidebayilistersenferiya 3kedili2bebekli bizde öyle yapalım dedik de korkuyorum uyanırsa gecenin köründe yol kenarında da duramayiz korkarım
Kitsu bidebayilistersenferiya ne demek doktorun verdiğini eczacı vermedi. Yapay zekaya sorup geliyorum 😂
byzyldz bidebayilistersenferiya sakinleştirici etkisi var zaten uyku ilaçlarının hepsinde oluyor diye biliyorum benim bebeğimde kullandık eeg çekilirken tüm gün uykuluydu başka bi ilaç çok yan etki yapmıştı uyku yerine öfke gibi atarax verilebilir bence
bidebayilistersenferiya Kitsu ha bide eczacı dedi ki ha atarax vermişsin ha alkol uyuşturuyor beyni filan dedi
3kedili2bebekli bidebayilistersenferiya korkacak hiç bir sey yok beslenme saatleri de az çok bellidir o saatlere hazirlikli olun yeterli başka çare yok gündüz haklı bebiş sıkılır bunalir yolda ama inanın 19 aylıklar surekli otobüsle arabayla seyehat ettim çok rahat ettim
Kitsu bidebayilistersenferiya yapay zeka diyor ki ikisini de kullanma. Yan etkileri huzursuzlukmus ilacı verirsen bir de uyumazsa daha büyük sıkıntı olurmuş. Bu arada alerji için zaditen kullanıyoruz direk bunu yaşadık verir vermez uyumazsa oooo ortalık 56 oluyor
talhamamy bidebayilistersenferiya ne alaka ya o alerji şurubu çocuğunuz hastalandığın da mecbur veriyoruz
bidebayilistersenferiya Kitsu of hiçbir şey vermeyip deneyeceğim sanırım ayetel Kürsi yolunu seçiyorum hahshs
bulutinci Kitsu biz zatiden değilde sipraktin ve supravit kullanıyoruz 6 aylık kızım bi sıkıntı olur mu acaba viraminleri vs iyi çıktı sadece iştahı yok diye verdi bunları bende kullanıyorum oğlumada kullanmıştım onada vermişlerdi
alpannesi37 bidebayilistersenferiya Her çocuk aynı olmaz ama ben bay bay kullandım alışkanlık yapmadı? zaten uykuya dalmasını kolaylaştırıyor saatlerce kesintisiz uyutmuyor iki seneye yakın kulağım şu an oğlum beş yaşında şu an kullanmıyorum.
bidebayilistersenferiya alpannesi37 ne bileyim ya burda çok yan etkisini gören olmuştu bide içeriklerine tek tek baktım tatlandırıcı kısmı riskli grup diyor amaan zaten çocuğun uykuya dalmasinda sorun yok ki saatlerce uyutan bişey lazımdı
Kitsu bidebayilistersenferiya tek seferden bir şey olmaz ( bütün arkadaşlarini sigaraya falan başlatan o kötu çocuk gibiyim biliyorum) En sevdiği pureyi hazırla telefonunun şarjı olsun mutlaka iki yastık al ( araba koltuğunun eğimini kesmek için ) yüksekte oturabileceği oto koltuğu vs de koy Ve durmayın sık sık durdukça uykuları açılıyor
alpannesi37 bidebayilistersenferiya valla her ilaç zaten illa bir zararlı madde içeriyor bence En bitkisel olan bile zararlıdır illa Dediğim gibi saatlerce uyutmuyor eğer uyancaksa uyanıyor yine öyle bayıltmıyor yani Uykuya geçişi kolaylaştırıyor
bidebayilistersenferiya 3kedili2bebekli aynen belli zaten mama içiyor çok cesaretlendim şimdi teşekkür ederimm
SanJunipero 3kedili2bebekli sizinkiler normalde de kesintisiz uyuyordu dimi geceleri bir yerde konuşmuştuk