bidebayilistersenferiya “dedesi torun görecek diye” ne kadar güzel söyledin . Ben bunun için sadece 1.5 saat yol gittim ama benim bebiş hareketli ve sevmiyor oto koltuğunu. e hava sıcak ben arkada helak perişan oyalayacağım diye. ki bi süre sonra oyalanmak değil ayağa kalkmak istiyor. sinir harbi geçirmiştim. eşimle tartıştık hatta dönüş yolunda. ve kızım 10 aylık ama hala sevmiyor yani. Ben de kazadan korkuyorum almadım koltuktan.
Zaditen için şunu söyliyim evet uyutur ama gece vermelisin yine çünkü gündüz çok uyutur döngüyü bozar. Bize boğazı kızarmkş diye verdi acildeki de ben alerji ilacı oldugunu bilmiyordum burada post açtım hatta . 6 aylık olmuştu tam k gece deliksiz uyudu saat başı kalkan kızım , ben de güncelleme geldi düzeldi sanmıştım 😅 ama gün boyu halsizdi gülmedi saf saf boşluğa bakmıştı ay kendimi parçalamıştım ben güleç yaramaz çocugumu istiyorum diye çok şükür geçti bi daha asla kullanmadım. sonra Zyrtec verdi kendi doktoru bu Zaditen kadar kötü yapmıyor aklında olsun yine hastaydı burnu tıkalıydı verdi. Kullanmaya direndim ama dinlenmezse iyileşemeyecekti. üstelik iştah da açtı. ZYRTEC i sor bi sabah sersemlik de yapmadı.