Pelvan Htc1234 promalt icecek kesinlikle ve kirmizi hurma meyvesi var ya onlarda sutum yok deneck kdr azdi promaltin cok faydasini gordum
Mlsyldz Htc1234 tahin helvası,maltana ananasli) su,Galactago damla ( özellikle bunun faydasını çok görüyorum)
Deletedmom0031 cokcocuklu yemeğini yaparken önce kaynatıp siyah suyunu çıkartmak gerekiyor ben yedim bi problem olmadı bide rezene çayı içiyorum akşam gaz sorunumuz olmadı
Htc1234 Retina inşallah doymuyor diye mama takviyesi yapmak zorunda kaldım bugün inşallah devamı gelmez
Htc1234 Ezo5742 çiğ soğan mı peki bnde çorba su ve rezene ve humana çayı tüketiyorum yem iştahım kesildi korkuyorum
Ezo5742 Htc1234 aynen çiğ soğan ne kadar herşey süt yapiyo densede kaliteli süt faydalı besinlerden geciyo cnm
Grafmry Htc1234 bende öyle canım ağzıma birşey koyasım gelmiyor ve yemeden olmuyor ben tekrar bir hafta düzene soktum yeme işini sütümde artış gördüm zor yiyeceğiz çaresi yok 😒
Htc1234 Grafmry ekmeksiz yemeye çalışıyorum birde gaz yapacak korkusu oluyor o yüzden çekiniyorum yerken
Htc1234 Azraninnnannnesi Azraninnnannnesi 11 gün oldu bugün ama normal Doğum yaptım sütüm gidecek korkusu var
Pelvan Htc1234 aynen onlardan 6 tane sipars verdm sutum az oldugunda iciorum sabh icersem aksama aksm icersem sbha fark ediyo hemen